Geen goeie reclame voor CoreISP

CoreISP.net Corporation is een van de niet bij de Kamer van Koophandel ingeschreven bedrijfjes van Liroy van Hoewijk. Dat wist u misschien al en anders weet u het nu. CoreISP.net Corporation is de webruimteverschaffer van Yvonnevanhertum.com, wat u misschien ook al wist, en op Yvonnevanhertum.com is al wekenlang de volgende text te lezen:

CoreISP.net Corporation
Account Suspended!
This account has (temporarily/permanently) been suspended and is no longer available on this server(s).
Dit account is (tijdelijk/permanent) suspended en is niet langer bereikbaar op deze server(s).

Dat is dom. Er staat namelijk niet bij door wie het abonnement is opgeschort of waarom, met als gevolg dat een nietsvermoedende voorbijganger zou kunnen gaan denken dat je beter geen webzijde kunt nemen bij CoreISP, aangezien je dan de kans loopt zonder opgaaf van redenen uit de lucht gehaald te worden.

Als het nou bij één geschorste webzijde zou blijven, zou het misschien nog wel mee- of niet opvallen, maar van de weinige webzijden die bij CoreISP te gast zijn, zijn er meer geschorst en dan begint het toch wel in de gaten te lopen c.q. het tot vragen zou kunnen leiden. Wij noemen:

Wij vinden dat geen beste reclame, eerlijk gezegd. En dat de webzijde van ‘CEO’ Liroy van Hoewijk er uitziet als een mislukt en daarna in de steek gelaten werkstuk van een MBOwer, maakt het er niet beter op. Neen.

7-10-2012 12.14 | Door: De Grote Vrager | Categorie: Computerij, Webzijden

Er heeft iemand gereageerd op “Geen goeie reclame voor CoreISP”

  1. […] tijd geleden hebben wij gemeld dat Liroy van Hoewijk, alias CoreISP, de webzijde Yvonnevanhertum.com op zijn manier geschorst had. […]


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.22 RSS-feed/RSS-feed reacties