Bestuur PVV zegt vertrouwen in Wilders op

Partijvoorzitter Geert Wilders spreekt van een ‘pijnlijk besluit’, maar gaf aan geen andere keuze te hebben: “Wij konden niet anders. Als je al zo lang fractieleider bent en je verliest negen zetels, dan kun je niet aan het pluche blijven kleven. Wij hebben Wilders de ruimte gegeven zelf die conclusie te trekken. Helaas heeft hij dat niet gedaan.” Volgens Wilders staat het volledige bestuur achter de beslissing: “Wij spreken altijd met één mond.”

Zie ‘Bestuur PVV zegt vertrouwen in Wilders op‘.

9-10-2012 16.47 | Door: Stagiaire | Categorie: Geert Wilders, Losse skakels

Reactieveld gesloten.


Opinieleiders.nl © 1999 - 2019 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.18 RSS-feed/RSS-feed reacties