Mart Hauser houdt zich rustig

Mart Hauser is op deze webzijde weleens genoemd, het laatst in ‘Yvonne van Hertum maakt zichzelf verdacht. En belachelijk‘, alwaar wij zeiden:

Deze voor de hand liggende conclusie wordt nog eens bekrachtigd doordat mevrouw van Hertum inmiddels wel twee stukjes en een paar screenshots heeft gewijd aan iets wat zelfs voor haar veel onbelangrijker zou moeten zijn dan die verzonnen gratie, namelijk haar eeuwigdurende ruzie met ene Mart Hauser.

Wij hadden een hele tijd niets meer van of over genoemde Hauser vernomen, wat zojuist tot ons doordrong, met als gevolg dat we even zijn gaan koekelen en hebben kunnen concluderen dat meneer Hauser zich heel erg rustig houdt. Wel stuitten wij op een merkwaardig stukje, getiteld ‘Yvonne van Hertum en haar stalker‘. Wij lezen:

Vandaag geeft ze op Een echte stalker stopt nooit! dat Patrikc Evertse haar stalkt maar dat dat dan in het echt Mart Hauser is en dat die dan voor de rechter moet komen. Maar dat ze dus wel hartstikke stom is want dat ze haar eigen adres in het stukje zet dat iedereen nar haar toe kan komen om te stalken en zo.

[…]

Mart Hauser is wel heel erg dom dat hij altijd doorgaat maar niet zo dom dat hij nu nog doorgaat en dat die nieuwe stalker helemaal niet bestaat maar gewoon verzonnen is door Vonnie zelf […]

Gezien het feit dat Yvonne ‘de neppedojaagster‘ van Hertum bepaaldelijk niet in haar eerste leugen gestikt is, zou dat natuurlijk zomaar kunnen kloppen. Misschien moest iemand het haar maar eens vragen.

23-10-2012 16.12 | Door: De Grote Vrager | Categorie: Juridisch, Personen, Yvonne van Hertum

Er heeft iemand gereageerd op “Mart Hauser houdt zich rustig”

  1. […] wij in ons spamfilter het volgende commentaar aantroffen, dat bedoeld was ter plaatsing bij ‘Mart Hauser houdt zich rustig‘: “Hallo, graag wil ik hierbij eventjes melden dat mervrouw van hertum absoluut haar […]


Opinieleiders.nl © 1999 - 2019 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.18 RSS-feed/RSS-feed reacties