Suzanne de Ridder en Yvonne van Hertum

Wij moesten heel hard lachen toen wij in ons spamfilter het volgende commentaar aantroffen, dat bedoeld was ter plaatsing bij ‘Mart Hauser houdt zich rustig‘:

Hallo,
graag wil ik hierbij eventjes melden dat mervrouw van hertum absoluut haar eigen woonadres niet neergezet heeft daar waar iedereen dit kon lezen maar dat ook dit een vooropgezet stukje van meneer mart hauser is geweest en hij heet geen patric evertse maar patric everts
Het doet mij zeer goed dat hij zijn fakefacebookaccount heeft verwijderd maar hoeveel gaan daar voor terugkomen???
Mevrouw van Hertum mag ook absoluut niet tot een neppedojaagster benoemd worden door u want dat is zij totaal niet…..het is een echte!!! en ze heeft ook jou in het vizier
Niet alleen zij maar ik ook, want een klein vraagje, waarom ben jij vroeger ontslagen op de lagere school? dat had ook zijn reden toch?
Het maakt niks uit we laten de tijd voor zich werken en je wilt echt niet weten wat er aan tips binnenkomen, nog altijd

U ziet meneer, mart hauser is dus wel degelijk dom, en u al helemaal om dit te plaatsen
Met vriendelijke groet, Suzanne de Ridder

De stijl van deze reactie deed ons sterk denken aan de stijl van Yvonne van Hertum zelf, maar omdat wij in het verleden al eens het beoogde slachtoffer zijn geweest van grapjassen die deden alsof zij mevrouw van Hertum waren, hadden wij bedacht dat we eerst eens moesten gaan informeren of de ‘Suzanne de Ridder’ van ‘Stopkinderseks’ (oftewel mevrouw van Hertum zelf, voor zover wij weten) deze reactie zelf ingeklopt had. Onze doctorandus sloeg dus aan het melen, naar de ‘redactie’ van ‘Stopkinderseks’:

L.S.,

Iemand heeft geprobeerd op Opinieleiders.nl een reactie achter te laten onder de naam Suzanne de Ridder, met als E-mailadres redactie.stopkinderseks@gmail.com.

Voordat wij eventueel iets met die reactie gaan doen, zou ik graag van u vernemen of de desbetreffende reactie inderdaad afkomstig is van uw Suzanne de Ridder.

Dan zou je natuurlijk verwachten dat de persvoorlichtster, zijnde Suzanne de Ridder, deze internetjournalist te woord staat c.q. zij antwoord geeft, maar niet bij de ‘redactie’ van ‘SKS’. Het antwoord luidde:

Geachte heer Kuijk

Dank u voor uw email naar de redactie van SKS.
Bij navraag is gebleken dat Mw de Ridder inderdaad een reactie heeft achtergelaten op uw sneue blog.

Ik raad u aan om zeer zeker iets met deze reactie te doen, wij zullen dan ook iets leuks gaan organiseren.

Met vriendelijke groet
Leon L. Vuist owner SKS

Laat ons voor de aardigheid eens doen alsof ‘SKS’ echt een ‘redactie’ heeft, die dan uit meerdere personen bestaat en een persvoorlichtster heeft. Is het dan niet raar dat die persvoorlichtster kennelijk op eigen houtje reactievelden gaat volpletteren met geraaskal, dat niet doorgeeft aan de ‘redactie’ of andere personen namens wien zij voorlicht of het woord voert, of wat ze dan ook geacht wordt te doen, en het beantwoorden van vragen dienaangaande overlaat aan derden, in dit geval de fictieve Leon L. Vuist? Ja, dat is dan wel raar. Als je er echter van uitgaat dat mevrouw van Hertum inmiddels alles in haar eentje moet doen, valt het met dat rare wel mee.

A propos Leon L. Vuist: die is op deze webzijde weleens genoemd en wij hebben zelfs ooit een foto van hem geplaatst, bij het stukje ‘Zo ziet Leon L. Vuist er uit‘. Nou ja, van hem, meer van Walter Long in een dwangbuis.

Walter Long als keiharde boef in een film van Laurel en Hardy

Walter Long als keiharde boef in een film van Laurel en Hardy

Wij zeiden toen:

Voor hetzelfde geld is Leon L. Vuist natuurlijk een licht kalend middelbaar ogend goedlachs mannetje dat in zijn vrije tijd eigenlijk het liefst aan zijn brommertje knutselt en graag lid van de solexclub was geworden. En dat ze hem bij de solexclub niet wilden hebben omdat hij niet stoer genoeg was, zoiets.

Onze doctorandus meelde in reactie op het antwoord van “Leon L. Vuist owner SKS” het volgende:

Fijns,

Maar dan nu even alle gekheid op een stokje: Leon L. Vuist is een fictief persoon en fictieve personen kunnen geen eigenaar en ook geen “owner” van websites zijn. Daar zal ik in het desbetreffende stukje zeker op terug (laten) komen.

Verder is het raar dat ‘SKS’ zogenaamd een nieuwe perswoordvoerster heeft, Suzanne de Ridder genaamd, die het voeren van het perswoord dan overlaat aan een fictief persoon. Natuurlijk ga ik ervan uit dat genoemde Suzanne de Ridder net zo fictief is als Leon L. Vuist, maar een beetje meer moeite om geloofwaardig over te komen, was wel leuk geweest, dacht u niet? Ook hier komen wij op terug.

Tot slot is het uiterst merkwaardig dat ‘Suzanne de Ridder’ reageert in de stijl van de ons welbekende Yvonne van Hertum en het daarbij ook nog opneemt voor Yvonne van Hertum, die helemaal niets meer met ‘SKS’ te maken beweert te hebben en met wie ‘Suzanne de Ridder’ als perswoordvoerster van ‘SKS’ dan ook niets van doen heeft. Ook daar zullen we aandacht aan besteden, evenals aan het feit dat de nieuwe persoonlijke webzijde van mevrouw van Hertum zich op dezelfde server bevindt als die van ‘SKS’.

Mocht u nog informatie hebben die u graag in het stukje verwerkt wilt zien, dan houden wij ons van ganser harte aanbevolen.

Hij kreeg weer antwoord:

Geachte heer Kuijk,

U verdwijnt weer in de spam.
Ik wens u een goedenavond

Leon L. Vuist

Waarop hij zei:

Geachte mevrouw van Hertum,

Ik had zoiets wel verwacht. Dat schrijft u namelijk altijd als u geen antwoord meer heeft.

Volgens onze doctorandus heeft mevrouw van Hertum de onuitroeibare neiging alles te lezen wat er binnenkomt en als er al dingen “in de spam” terechtkomen, worden die er door haar weer uitgevist om erop te reageren. Ze wil namelijk altijd het laatste woord hebben en “daar kun je dus mee spelen”, zoals hij het formuleert. Of hij gelijk heeft weten wij niet, maar hij kreeg wel per ommegaande antwoord:

Heer Kuijk

Ik moet u helaas teleurstellen, ik ben niet degene die u zo graag wil spreken.

Met vriendelijke groet
Leon L. Vuist owner SKS

Zijn antwoord:

Hahahahahaha.

Leuk geprobeerd.

Kuijk

De reactie:

Kuijk

Bel morgen naar het nummer wat achter de naam van de persvoorlichter staat.

Onze doctorandus:

Waarom zou ik?

Opdat u het gesprek opneemt, verknipt en op internet plettert?

Dat dacht ik toch echt niet.

Welterusten mevrouw van Hertum.

Kuijk

Het spamfiltertje werkte duidelijk niet, zoals voorzien, dus hij bleef maar antwoord krijgen:

Nou voor een internetjournalist ben je nog dommer dan ik dacht.
Je zegt toch dat Suzanne de Ridder Mw van Hertum is?
Bel en zeg niets dan hoor je gelijk aan de stem dat dit niet het geval is.
Verder heer Kuijk kunt u zich beter bezig houden met andere dingen zoals bv werk zoeken?

Leon L. Vuist

Toen besefte onze doctorandus dat de fictieve Leon L. Vuist eigenlijk wel een beetje gelijk had, in dier voege dat er ook geld verdiend moest worden en dat het pesten van een sneu eenzaam huisvrouwtje (over wien ons het gerucht ter ore gekomen is dat zij gescheiden zou zijn, doch dit terzijde) niet de hoogste prioriteit had, met als gevolg dat hij dat laatste meeltje onbeantwoord gelaten heeft en “de zooi”, zoals hij het noemt, aan ons heeft overgedragen. “Dat je die reactie even kloosriedt”, zei hij erbij. En dat gaan we nu dus alsnog even doen:

Hallo,
graag wil ik hierbij eventjes melden dat mervrouw van hertum absoluut haar eigen woonadres niet neergezet heeft daar waar iedereen dit kon lezen maar dat ook dit een vooropgezet stukje van meneer mart hauser is geweest en hij heet geen patric evertse maar patric everts

‘Persvoorlichtster’ ‘Suzanne de Ridder’ spreekt hier namens een particulier met wien zij officieel niets te maken heeft, waarbij ze zonder enige vorm van bewijs “meneer mart hauser” van strafbaar handelen beticht. Dat mag niet zomaar, dachten wij. Was dat nou laster? Ja, toch? En waren mevrouw van Hertum en de heer Hauser niet veroordeeld tot ophouden met op elkaar schelden op internet, of zo? Als Suzanne de Ridder werkelijk Yvonne van Hertum is, of Yvonne van Hertum niet aannemelijk kan maken dat zij dat niet is, zou Yvonne van Hertum dan nu niet de een of andere dwangsom verbeuren? Of was dat al toen ze op haar eigen koppiepeestblerghje begon de heer Hauser te beschuldigen?

Het doet mij zeer goed dat hij zijn fakefacebookaccount heeft verwijderd maar hoeveel gaan daar voor terugkomen???

Mevrouw van Hertum heeft een ruime ervaring met nepaccounts en echte accounts onder valse namen, dus dat zij zich dat afvraagt, verbaast ons nix, vooral daar wij er ernstig rekening mee houden dat het een van haar eigen nepaccounts betreft.

Mevrouw van Hertum mag ook absoluut niet tot een neppedojaagster benoemd worden door u want dat is zij totaal niet…..het is een echte!!! en ze heeft ook jou in het vizier

Mevrouw van Hertum is geen pedojaagster:

Ze is een mensenjaagster, een schimmenjaagster of een spokenjaagster (waarbij je je kunt afvragen of haar mensenjachtvergunning, haar schimmenjachtvergunning en haar spokenjachtvergunning wel in orde zijn, doch dit terzijde) en noemt de mensen, de schimmen en de spoken waar ze op zegt te jagen voor het gemak ‘pedo’s’.

‘Suzanne de Ridder’ heeft kennelijk veel contact met Yvonne van Hertum, of Yvonne van Hertum valt uit haar rol, want nu komt de vraag die ze bij herhaling aan verschillende van onze redactieleden gesteld heeft, en dat terwijl niemand van ons ooit op een lagere school gewerkt heeft, of zelfs maar ergens ontslagen is:

Niet alleen zij maar ik ook, want een klein vraagje, waarom ben jij vroeger ontslagen op de lagere school? dat had ook zijn reden toch?

Vervolgens een dreigement dat geen dreigement is:

Het maakt niks uit we laten de tijd voor zich werken en je wilt echt niet weten wat er aan tips binnenkomen, nog altijd

MWOEHAHAHA. HA. MWOEF. Snort. Gniffel. Wij willen wel degelijk weten wat er aan tips binnenkomt. Heel graag zelfs. Kunnen we eens lekker lachen.

U ziet meneer, mart hauser is dus wel degelijk dom, en u al helemaal om dit te plaatsen

Zou ze met “dit” nou het desbetreffende stukje bedoelen, of haar eigen reactie?

Met vriendelijke groet, Suzanne de Ridder

Ja, de groeten.

31-10-2012 14.07 | Door: De Grote Vrager | Categorie: Godsdienstwaanzin, Juridisch, Reacties, Yvonne van Hertum

Er zijn 2 reacties op “Suzanne de Ridder en Yvonne van Hertum”

  1. Ruud Harmsen says:

    [….] die het voeren van het perswoord dan overlaat […]

    LOL! Dus het p-woord mag hier wel genoemd worden!

  2. Ruud Harmsen says:

    “Dat schrijft u namelijk altijd als u geen antwoord meer heeft”

    Inderdaad, heel herkenbaar, qua stijl. Vergelijk de citaten in het welbekende http://rudhar.com/politics/yvhertum/sxijtwet.htm .


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.19 RSS-feed/RSS-feed reacties