Klokkenluideronline.nl uit de lucht

Klokkenluideronline.nl is weer eens uit de lucht. U kunt het zelf zien, en bovendien wordt het gemeld op Klokkenluideronline.net, dus dan moet het wel waar zijn, al was het maar omdat Micha ‘de grote raaskaller’ Kat nooit liegt. HAHAHAHAHAHAHA. Sorry, maar dat moest even. Micha ‘Caps Lock’ Kat schreeuwt:

KLOKKENLUIDERONLINE.NL NU UIT DE LUCHT NA TERREUR ZWARTE MAFIA

Meer uitleg vindt meneer Kat niet nodig, dus dan vraag je je toch af waarom hij er ├╝berhaupt nog een webzijde op na houdt. Maar goed, nu bent u dus weer geheel op de hoogte en ook dit had u zonder internet niet geweten.

31-10-2012 16.17 | Door: De Grote Vrager | Categorie: Aluhoofddeksels, Juridisch, Micha Kat, Webzijden

Reactieveld gesloten.


Opinieleiders.nl © 1999 - 2019 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.18 RSS-feed/RSS-feed reacties