Krant onder de voet

“Auw”, zeiden wij, want wij hadden plotseling kramp onder de voet, wat zeer deed. “Wat nou, auw”, vroeg het dochtertje van onze stagiaire, dat best brutaal is voor haar leeftijd. “Auw”, herhaalden wij: “Kramp onder de voet”. “Ik zie nix”, zei zij. “Nee natuurlijk niet”, zeiden wij: “Dat kun je ook niet zien”. “Welles”, antwoordde zij: “Zo’n ding is groot genoeg.” En toen pas kwamen wij erachter dat zij dacht dat wij last hadden van een krant onder de voet.

7-11-2012 7.00 | Door: Stommeling Jones | Categorie: Kranten

Er heeft iemand gereageerd op “Krant onder de voet”

  1. Ruud Harmsen says:

    Tja, je leert ze praten, maor doar hejje alleejn maor laaas vaaan!


Opinieleiders.nl © 1999 - 2019 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.18 RSS-feed/RSS-feed reacties