Zou hij haar weg willen hebben?

Onze trouwe lezers weten allebei dat screenshots geen bewijsmateriaal zijn. Onze trouwe lezers zullen ons dus op onze eerlijke blauwe ogen moeten geloven als wij zeggen dat het onderstaande screenshot niet gemanipuleerd is en dat dit beeld door ons werd aangetroffen bij ‘Big Sister is watching you‘. “Zou hij haar weg willen hebben”, vroegen wij ons toen af.

Het lijkt er op dat iemand wil dat Yvonne van Hertum vertrekt

Het lijkt er op dat iemand wil dat Yvonne van Hertum vertrekt.
Zou hij niet weten dat ze in de schuldsanering zit?

30-11-2012 10.58 | Door: De Grote Vrager | Categorie: IP-vanger en aanverwant, Yvonne van Hertum

Er zijn 2 reacties op “Zou hij haar weg willen hebben?”

  1. Zo bovenstaand screenshot niet gemanipuleerd is, kunt u dan uitleggen waar onderhavige advertentie vandaan komt? Bij gebrek aan sponsors wordt ‘Stop Yvonne van Hertum’ namelijk niet gesponsord door welk bedrijf dan ook en plaatsen wij dientengevolge geen advertenties.

    Onderhavige afbeelding/advertentie is derhalve niet door ons geplaatst en vinden wij ook niet terug in het originele artikel.

    Overigens zien wij mevrouw Van Hertum graag vertrekken zolang het maar naar een locatie is zonder Internettoegang. Een isoleercel in een psychiatrische inrichting lijkt ons daarvoor uitermate geschikt. Hoe dan ook, wij zien mevrouw Van Hertum liever niet per vliegtuig vertrekken daar mevrouw Van Hertum geen vliegticket kan betalen en dus kennelijk de samenleving weer opdraait voor de kosten.

    Mevrouw Van Hertum heeft de samenleving immers al meer dan genoeg gekost.

    * NOOT VAN DGV: De advertentie is wel degelijk afkomstig van Stop Yvonne van Hertum en stond bij het genoemde artikel. Stop Yvonne van Hertum zit op wordpress.com en het geld voor de advertentie zal dan ook wel naar wordpress.com gaan. Misschien moet de redactie eens vanaf een ander ip-adres op de eigen webzijde gaan kijken, of eerst de cookies verwijderen. EINDE NOOT *

  2. […] aanleiding van ‘Zou hij haar weg willen hebben?‘, reageerde de redactie van Stop Yvonne van Hertum als volgt: “Zo bovenstaand […]


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.19 RSS-feed/RSS-feed reacties