Samengebalde presentie van terreur-connecties

In totaal zijn het aantal politieagenten en journalisten bij elkaar opgeteld groter dan de groep demonstranten. Toch is de demonstratie interessant vanwege de unieke combinatie van verschillende aanwezige extremisten. De voormalige Fatah-terrorist Ibrahim Al-Baz, die nog in 2002 een illegaal geldtransport naar Jordanië hielp organiseren en die door de AIVD in de gaten wordt gehouden vanwege Hamas-connecties is aanwezig en houdt zelfs een korte toespraak. Naast hem op de foto, staat Benjie de Levie, bestuurslid van het Palestina Komitee, die met Hamasgeld een boot door de Gazablokkade wilde sturen en daarbij samenwerkte met de veroordeelde terrorist Rob Groenhuijzen. Zelfs als de demonstratie zeer rustig is en deze mensen ook in Nederland gewoon van hun vrijheid van meningsuiting gebruik mogen maken, is de op enkele vierkante meters samengebalde presentie van terreur-connecties toch elke keer weer schokkend voor mij.

Zie ‘Lijden op het Museumplein‘.

2-12-2012 14.14 | Door: Stommeling Jones | Categorie: Losse skakels, Terrorisme

Reactieveld gesloten.


Opinieleiders.nl © 1999 - 2019 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.18 RSS-feed/RSS-feed reacties