Teeven: ‘Problemen genadeloos accepteren’

Teeven wordt paniekvoetbal verweten door GroenLinks-Kamerlid Liesbeth van Tongeren: “De staatssecretaris laat zich nu meeslepen door de hitte van het moment, maar stoere uitspraken lossen het probleem niet op. Wij zeggen: laten we niet te hard van stapel lopen en nu eerst rustig minimumstraffen invoeren en andere incidentenpolitiek bedrijven. Het laatste wat we nu nodig hebben, is een verhit pleidooi voor bezinning en reflectie.”

Zie ‘Teeven: ‘Problemen genadeloos accepteren’‘.

14-12-2012 7.00 | Door: Stommeling Jones | Categorie: Juridisch, Losse skakels

Reactieveld gesloten.


Opinieleiders.nl © 1999 - 2019 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.18 RSS-feed/RSS-feed reacties