@010_elgordoloco

@010_elgordoloco is de twitternaam van iemand met het volgende profiel:

@010_elgordoloco
Onvoorwaardelijke liefde voor Feyenoord en 010, Straatvechter (12w & 1 draw op Stadhuisplein) UFC,Parkzicht, Kijk maar uit,we komen van Zuid, SCF, OMERTA, SLH

Nultien

Gisteren twitterde de malle dikzak, de dikke mallerd, de bolle dwaas, de dikke gek, of hoe u ‘gordo loco’ ook maar wenst te vertalen het volgende:

Vergeet dat kut glazen huis mijn donatie gaat naar deze actie http://wp.me/p1JbUU-4yl Dit land is ziek , steun @mediamix_weblog

“Deze actie” bleek de actie van Moetenwenietwillen.nl te zijn, ter ondersteuning van de veroordeelde twitteridioot @mediamix_weblog. Wij moesten de bolle malloot dus wel van repliek dienen en twitterden:

@010_elgordoloco Dit land is minder ziek dan @mediamix_weblog die door zijn eigen domheid €8000 euro moet ophoesten http://www.opinieleiders.nl/wordpress/?p=36301

Leek ons duidelijk en mocht best eens gezegd worden, dacht u niet? @010_elgordoloco dacht kennelijk van niet en antwoordde:

@Opinieleiders @mediamix_weblog Pleur op kneus ik ken je niet en dat wil ik zo houden

Zijn goed recht natuurlijk, en daar hadden wij het ook best bij kunnen laten, ware het niet dat wij niet voor nix de zelfbenoemd nationaal webzeikerd zijn en nog nieuwsgierig ook. Wij informeerden dus vriendelijk:

@010_elgordoloco Tsja. En nu? Ga je mij nu bedreigen, of mijn eer en goede naam bezwadderen? Zoiets heeft @mediamix_weblog net €8000 gekost.

Toen wij dat twitterden, wisten wij nog niet dat deze meneer een straatvechter was of wilde zijn, maar we hadden al wel het vermoeden dat hij een van de vele slecht geïnformeerde schreeuwers op Twitter was en we waren dan ook echt reuzebenieuwd naar zijn antwoord. Dat viel een beetje tegen:

@Opinieleiders nee hoor ik ga jou lekker blocken kneus jij bent namelijk geen partij voor mij IRL en heb geen zin in je gejank fag

Daar kunnen wij dus helemaal nix mee. We kunnen er niet eens per twitter op reageren, want wij zijn net geschorst geweest en hebben besloten de replyknop dan maar gewoon helemaal niet aan te raken en niemand meer te mentionen. Wij betwijfelen overigens of wij de vette Rotterdamse malloot in het dagelijks leven niet zouden aankunnen, maar hebben er geen enkele behoefte aan dat te gaan toetsen.

De tijd dat wij meenden te moeten bewijzen dat wij sterker waren dan een ander ligt ver achter ons en de laatste keer dat wij gestraatvochten hebben, was toen wij zestien waren, wat lang geleden is. Dat soort puberale dingen doen wij niet meer en dat wij in het desbetreffende gevecht bijna het onderspit gedolven hebben tegen een uit de kluiten gewassen knaap van een paar jaar jonger dan wij, heeft er niets mee te maken, dachten wij.

Intussen nemen wij ons dus voor om nu definitief echt niet meer te slowchatten op twitter, want je hebt er echt helemaal nix aan. En we herhalen nog maar eens: “Het internet is een uitstekend middel om op afstand ruzie te krijgen met halve zolen die je niet kent”. ‘Zwaarlijvige halve zool’, zou dat ook niet een goede vertaling kunnen zijn van gordo loco?

15-12-2012 14.31 | Door: Cpt. Iglo | Categorie: Taal, Tegeltjes, Twitter

Er heeft iemand gereageerd op “@010_elgordoloco”

  1. […] @Mediamix_Weblog de enorme dwaas van dienst was, en naar aanleiding daarvan ook in ‘@010_elgordoloco‘, waarin bleek dat uw en onze captain zelf over de schreef gegaan was en dat hij dat voortaan […]


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.22 RSS-feed/RSS-feed reacties