Doei, Tweakers.net

Cookies zijn soms best nuttig, maar meestal niet. Niet voor ons, in ieder geval. Wij hebben dan ook een grondige hekel aan webzijden die ons willen dwingen hun cookies te accepteren en als wij geen zaken met zo’n webzijde hoeven te doen, komen wij er gewoon niet meer. Vandaar dat wij tweakers.net met onmiddellijke ingang uit ons RSS-lezertje verwijderd hebben. Wij kunnen best zonder tweakers.net. En zij zonder ons.

8-01-2013 10.33 | Door: Cpt. Iglo | Categorie: Redactiezaken, Webzijden

Er heeft iemand gereageerd op “Doei, Tweakers.net”

  1. […] Doei, Tweakers.net […]


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.21 RSS-feed/RSS-feed reacties