Zeg Ja tegen een Eerlijk bankensysteem

Zeg Ja tegen een Eerlijk bankensysteem‘, zegt dat u iets? Wij hadden er nog nooit van gehoord, maar kwamen het toevallig tegen toen wij iets zochten en hier terechtkwamen. Voor het geval men de desbetreffende ban opheft, koppiepeesten we hier de text even, omdat hij zo grappig is:

We hebben besloten Ruud Harmsen te blokkeren van deze pagina omdat hij geen constructieve bijdrage levert aan deze pagina die bedoeld is om een antwoord te geven op een Eerlijk bankensysteem en niet om er alleen maar tegen te zijn. Hiervoor adviseren wij Ruud om zelf een facebookpagina op te zetten. Wil je weten wat Ruud zijn ideeën zijn dan kun je die lezen op zijn website http://rudhar.com/.

Wij zijn reuze benieuwd naar wat Ruud misdaan heeft, en wij hopen dat hij dat binnenkort zelf even komt uitleggen. De facebookpagina van ‘Zeg Ja tegen een Eerlijk bankensysteem’ is overigens het aankijken niet waard en geeft ons geen enkele reden om ja te zeggen tegen een “Eerlijk bankensysteem”, al was het maar omdat het bestaande bankensysteem volgens ons al best eerlijk is: wij geven ons geld in bewaring bij de bank en krijgen het terug, soms zelfs met rente, op het moment dat wij het nodig hebben. Eerlijker kan het toch niet?

Even later kwamen we hier de volgende mededeling tegen:

Iedereen mag reageren op deze pagina. Zowel ‘voor’ als ‘tegenstanders’. Een van de zeer gedreven mensen die onze verkondigingen afkeuren is Ruud Harmsen. Hij gebruikt daar echter óók onze pagina voor om zijn standpunten kracht bij te zetten, waarop wij besloten hebben dat wij niet al zijn berichten posten en respectloze meningen hebben moeten verwijderen.
Op zijn website: http://rudhar.com/ is veel meer te vinden waar hij zijn visie over o.a. de geldcreatie in detail uitlegt. Neem daar ook eens een kijkje.

Minder dan een kwartier later had Ruud het kennelijk zo bont gemaakt dat men meende te moeten toevoegen:

Inmiddels hebben we Ruud Harmsen moeten blokkeren van deze pagina. Wil je meer over hem weten, kijk dan in dit bericht voor zijn siteadres.

Foei toch Ruud.

Omdat ‘Klokkenluider On Line’ gereageerd had (“Moedige mensen, ruud harmsen is een betaalde trol, dan snappen jullie ook zijn hardnekkige parasitaire gedrag, geen aandacht aan besteden. groet Klol”) zijn wij ook nog even internet opgefietst om te zien of Barracuda al aandacht aan ‘Zeg Ja tegen een Eerlijk bankensysteem’ of ‘Brief naar de Bank’ besteed had, doch zulx bleek niet aantoonbaar het geval. Onze conclusie luidt derhalve dat beide pagina’s nog niet officieel als aluhoedjesadressen opgevallen zijn. Wij vragen ons wel in gemoede af waarom Ruud Harmsen in vredesnaam iedere keer de moeite neemt om met dat soort idioten in discussie te gaan. Misschien kan hij dat ook even uitleggen, als hij toch bezig is.

10-01-2013 9.54 | Door: De Grote Vrager | Categorie: Aluhoofddeksels, Computerij, Webzijden

Er zijn 6 reacties op “Zeg Ja tegen een Eerlijk bankensysteem”

 1. Ruud Harmsen says:

  “‘Zeg Ja tegen een Eerlijk bankensysteem‘, zegt dat u iets? ”

  Zeker. Ik was er ooit even en werd er al snel … wacht eens, eerst verder lezen.

 2. Ruud Harmsen says:

  “Wij zijn reuze benieuwd naar wat Ruud misdaan heeft, en wij hopen dat hij dat binnenkort zelf even komt uitleggen.”

  Nee! Dat weiger ik, daar en hier, want ik ga niet steeds uitleggen (hoewel, vaak kan ik me moeilijk beheersen) wat ik al geprobeerd heb op eigen site beter en gestructureerder duidelijk te maken: http://rudhar.com/economi/monydebt/nl

 3. Ruud Harmsen says:

  Was ik maar betaald, ik heb de reclame wegens cookieperikelen de deur uit gedaan en doe nu echt alles 100% voor god.

 4. Ruud Harmsen says:

  “Wij vragen ons wel in gemoede af waarom Ruud Harmsen in vredesnaam iedere keer de moeite neemt om met dat soort idioten in discussie te gaan. Misschien kan hij dat ook even uitleggen, als hij toch bezig is.”

  1) Barracuda heeft wel wat, o.a. hier: http://barracudanls.blogspot.nl/2012/06/rothschilds.html

  b) Ik weet wel hoe zinloos het is, veel mensen zijn gewoon te dom om het te snappen en vaak ook nog onwillig én behept met confirmation bias. Maar ik vind het ook moeilijk om evidente flauwekul onweersproken te laten, en ik word vooral kwaad als _kinderen_ het slachtoffer worden van de waanideeën van hun ouders, zoals bij Alex en Linda het geval is. 21 februari 2013 veiling van het huis, maximaal een maand later dakloos. Ik neem aan dat een gemeente mensen die zichzelf moedwillig en onnodig dakloos maken niet op een urgentielijst plaatst, maar die kinderen kunnen er niks aan doen. Blijft zielig.

  Ooit mijn artikelschrijverij naar voren gehaald in de ijdele hoop deze mensen nog tijdig van hun heilloos pad af te kunnen brengen, maar dat is vergeefs: ze weigeren te luisteren. Ik heb mijn best gedaan, mijn geweten is zuiver.

  Geeft wel een andere visie op de mensheid, zulke ervaringen. Nog minder bang dan vroeger om boven de domme massa uit te stijgen en alleen nog maar mijn eigen gang te gaan.

  In het jaar 3500 zal de mensheid nog wel bestaan maar zal de meerderheid nog net zo dom zijn als nu. Het is niet anders.

 5. Ruud Harmsen says:

  > mensen die het kunnen verdragen

  NIET, dus.


Opinieleiders.nl © 1999 - 2019 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.18 RSS-feed/RSS-feed reacties