Yvonne van Hertum stopt er weer eens mee

Yvonne van Hertum stopt er weer eens mee. Dat heeft ze wel eerder gedaan, en dan kwam ze altijd terug, dus ook nu geloven wij niet dat we definitief van haar af zijn. Maar we beginnen even bij het begin, dat u weet waar we het over hebben.

Op 12 januari publiceerde zij de webzijde van Stop Kinderseks, waar zij zogenaamd niets mee te maken heeft, maar waarvan zij de redactie is, een stukje onder de kop ‘Vakantie‘. Dat hebben wij ter kennisgeving aangenomen, maar we dachten wel: “Hee? Waarom zou dat zijn? Als ze haar gevangenisstraf moet gaan uitzitten, is een weekje te kort. Nou ja, geen idee.” Of woorden van gelijke strekking.

Vandaag, 16 januari, dus veel minder dan een week later, komt ze met ‘SKS stopt er mee‘. Dat gaan we even kloosrieden:

Wat er ook allemaal is gebeurd, waar SKS door is ontstaan is afgelopen, mede door SKS is grooming nu strafbaar geworden.

Wij hadden altijd de indruk dat ‘SKS’ was ontstaan doordat Yvonne van Hertum dacht door middel van chantage een aantal internetters een poot te kunnen uitdraaien, maar we kunnen ons vergissen.

De PNVD heeft opgehouden te bestaan, mede door de bemoeienissen van SKS.

Nee hoor. ‘SKS’ is nooit meer geweest dan marginaal en de politie heeft altijd meer last dan gemak van Yvonne van Hertum c.s. gehad.

De laatste klapper was het verbieden van de pedofielenvereniging Martijn.

Zie onze vorige opmerking.

Vele under cover actie’s hebben de waarheid naar buiten gebracht.

Gelul.

Ook de pedofielen website van Martijn is verdwenen.

Ja, en? Die had niets te maken met “waar SKS door is ontstaan”.

Het redactie team van SKS is ook van mening dat wij klaar zijn met ons werk.

Werk? Welk werk? Een beetje sneu koppiepeesten, dat was het enige. Maar goed, niemand kan er tegen zijn als SKS stopt en de webzijde uit de lucht haalt.

De website blijft in stand, de verhalen, de foto’s, de pedo postcode check, de lijst met Nederlandse pedo’s blijven op de website staan.

Het lijkt er derhalve op dat ‘SKS’ niet echt stopt, maar een tijdje niet in de gelegenheid zal zijn gekoppiepeeste berichtjes te plaatsen. Dat wijst op een gedwongen afwezigheid van de redactie.

Wij danken u voor uw bezoeken, voor al uw telefoontjes, uw steunbetuigingen.

Ja, hoor, is goed.

Wij wensen u een goed, gezond en vooral pedo vrij leven toe.

Kwamen er dan zo veel kleine kinderen op die webzijde? Volwassenen hebben toch geen last van ‘pedo’s’?

De Redactie:Ad, Piet, Leon, Suzanne, Yvonne

Beetje dom van mevrouw van Hertum: loopt ze jarenlang te beweren dat ze er niets meer mee te maken heeft, kan ze het nu toch niet laten haar eigen naam op te nemen in het redactieteam. Als u dan ook nog weet dat de andere vier namen toebehoren aan fictieve redactieleden, kunt u des te harder lachen om deze fout.

Weet u wat wij denken? Wij denken dat mevrouw van Hertum zich een tijdje rustig gaat houden, al dan niet geholpen door een verblijf in het gevang en mede in verband met een paar lopende onderzoeken naar haar persoon, om daarna gewoon weer door te gaan, want zo gaat het al jaren.

16-01-2013 22.56 | Door: Cpt. Iglo | Categorie: Juridisch, Yvonne van Hertum

Er heeft iemand gereageerd op “Yvonne van Hertum stopt er weer eens mee”

  1. […] mevrouw van Hertum aan dat ‘SKS’ zou stoppen, waar uw en onze captain toen nog een heel stuk aan gewijd heeft, waarin hij onder andere […]


Opinieleiders.nl © 1999 - 2019 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.18 RSS-feed/RSS-feed reacties