Politiekdebat.nl? Nooit van gehoord

Politiekdebat.nl, zegt dat u iets? Ons ook niet. Wij hoorden er vandaag voor het eerst van (of anders waren we vergeten dat we er al eens van gehoord hadden, dat kan ook) toen wij een skakel volgden vanuit Wassup, als u begrijpt wat wij bedoelen.

Genoemde skakel verwees ons naar ‘Van politiekdebat.nl verbannen; Hierheen “gevlucht”‘, alwaar iemand verwezen bleek te hebben naar ‘Extreemrechts blogje boos op onbekende sukkel‘. Het topic in quaestie blijkt al in september vorig jaar gestart te zijn, door iemand die zich “Edmund Dantes, de Graaf van Monte Christo” noemt. Een beetje sneu figuur dus, tenminste als wij ervan uitgaan dat hij zich naar de graaf van Monte Cristo (of Montecristo, zoals sommige mensen zeggen) had willen noemen en die heette toch echt Edmond Dant├Ęs, menen wij te weten. Hindert verder nix, maar we wilden het wel even gezegd hebben, want zo zijn wij. De desbetreffende discussie is overigens niet interessant, maar heeft ons er wel toe aangezet onze doctorandus te tippen, dat hij een politiek forum moest openen, als hij bezoekers naar zijn experiment wilde krijgen.

In plaats van ons dankbaar te wezen zei hij een paar heel lelijke woorden, die wij hier niet herhalen zullen, en wees ons erop dat zijn politieke forum allang bestaat en dat geen hond erop post. Dus, als u even helemaal niets te doen heeft, strijk eens met de hand over het hart en open een topicje op zijn sneue forum, dat vindt hij vast leuk. En hij heeft beloofd voorlopig niemand te zullen verbannen, zelfs geen mensen van groenlinks, extreemrechts of D66. Ook aluhoedjes, godsdienstwaanzinnigen en complotters mogen hun flauwekul gewoon plaatsen. Nou, wat let u?

25-01-2013 15.12 | Door: De Grote Vrager | Categorie: Boeken, Forum, Politiek, Webzijden

Reactieveld gesloten.


Opinieleiders.nl © 1999 - 2019 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.18 RSS-feed/RSS-feed reacties