Aandachtshoer kan het lasteren niet laten

Yvonne van Hertum, de sneue zelfbenoemde ‘pedojaagster’ die nog nooit een ‘pedo gejaagd’ heeft, komt kennelijk weer aandacht tekort. De enige oplossing die zij voor een dergelijke situatie heeft, is: proberen aandacht te trekken. Doordat zij dat echter doet op haar sneue koppiepeestblerghje, alwaar zij behalve wat ‘vanhertumwatchers’ geen lezers heeft, gaat dat zonder onze hulp niet lukken. Met onze hulp ook niet zo erg, want iedereen die weleens van haar gehoord heeft, is haar zodanig zat dat wij er al toe hebben moeten overgaan haar naam niet meer in de kop te zetten, omdat men het stukje anders meteen ongelezen laat.

Maar goed, wat heeft dat mens nu weer verzonnen? Ze heeft bedacht dat ze ene Sytze moet gaan belasteren. Ze beticht hem van het simuleren van een hartaanval, wat buitengewoon grappig is, aangezien ze daarmee weet waar ze het over heeft. Volgens onze informatie heeft ze er namelijk ooit zelf eentje gesimuleerd. Of misschien heeft ze die moeite niet eens genomen en dan heeft ze gewoon gelogen dat ze er eentje gehad had. Ons maakt het niet uit.

Ze schrijft: ‘Pedoseksueel met hartaanval belt de media‘.

Een hartaanval heeft de bekendste pedo van Nederland gehad, tenminste volgens Sytze en zijn advocaat zelf.

Wij kennen niemand die Sytze kent, dus wij kunnen niet met zekerheid zeggen of hij wel of niet de bekendste ‘pedo’ van Nederland is.

Ik geloof er geen ene donder van, want als je een hartinfarct hebt gehad lig je niet te bellen in de ambulance met de media.

Hoe weet mevrouw van Hertum dat deze meneer vanuit de ambulance gebeld heeft?

Hij komt weer aandacht te kort, want Sytze is nu eenmaal een aandachtshoer eerste klas.

De Engelsen, kunnen ook de Amerikanen zijn, de Australiërs, wat ons betreft, hebben hier een mooie zegswijze voor: “It takes one to know one”.

Dat is trouwens mijn mening, en een mening mag ik hebben.

Ja hoor, je mag wel een mening hebben. Maar je mag je mening niet zomaar omzetten in een keiharde beschuldiging, voor zover wij weten. Voor je het weet maak je je schuldig aan laster en of smaad. En als je dan toch al een strafblad hebt, moet je volgens ons helemaal gaan oppassen.

Zo staat er in de krant: “Een woordvoerder van het ministerie van Veiligheid en Justitie bevestigt dat Sytze van der V. met gezondheids problemen is opgenomen maar hij gaat niet in op de exacte aard van de klachten.”

Geen idee op grond waarvan een normaal mens hieruit zou kunnen concluderen dat deze Sytze vanuit de ambulance gebeld heeft en dat hij geen hartinfarct heeft gehad. Het tegendeel trouwens ook niet.

Nee dat snap ik als geen ander, want er was geen hartinfarct, hij zal wel een paniek aanval gehad hebben met hyperventilatie, iets wat ik me voor kan stellen want om 6 maanden weer te moeten zitten lijkt me geen pretje..

Wij gaan ervan uit dat mevrouw van Hertum hier, in het gunstigste geval, een stukje projectie ten beste geeft, dus zelf gepoogd heeft haar paniekaanval als hartinfarct te verkopen. In het ongunstigste geval heeft ze zelfs die paniekaanval nooit gehad.

5-02-2013 10.05 | Door: De Grote Vrager | Categorie: Juridisch, Rechten, Taal, Yvonne van Hertum

Er heeft iemand gereageerd op “Aandachtshoer kan het lasteren niet laten”

  1. […] wij de vereniging waren, zouden wij mevrouw Yvonne ‘ik laster nu eenmaal graag‘ van Hertum een proces aandoen wegens laster en smaad, gewoon om te pesten, want pesten vindt […]


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.21 RSS-feed/RSS-feed reacties