Campagne tegen cookies

Cookies zijn soms best nuttig, maar meestal niet. Niet voor ons, in ieder geval. Wij hebben dan ook een grondige hekel aan webzijden die ons willen dwingen hun cookies te accepteren en als wij geen zaken met zo’n webzijde hoeven te doen, komen wij er gewoon niet meer.

De aanhef van dit stukje zou u bekend voor kunnen komen, want wij zijn bezig aan een eenmansactie tegen zinloze cookies en hebben die eerste zinnen al vaker gebruikt. Omdat wij zelf al vergeten zijn hoe vaak precies, hebben wij besloten de stukjes waarin zulx gebeurd is, of had kunnen gebeuren, even voor u en ons op een rijtje te zetten:

15-02-2013 16.03 | Door: Cpt. Iglo | Categorie: IP-vanger en aanverwant

Er zijn 3 reacties op “Campagne tegen cookies”

  1. […] Wij herhalen nog maar eens wat wij eerder gezegd hebben: […]

  2. […] Vandaag nemen wij afscheid van Nosteletekst.nl. Vroeger lieten wij op de zondagmiddag pagina 818 weleens meelopen, vooral voor Stommeling Jones, maar dat doen we dus niet meer. In plaats daarvan nemen we nu Eredivisie, Holland, die als bijkomend voordeel heeft dat je tijdens de wedstrijd de virtuele ranglijst meegeleverd krijgt. Hadden wij eigenlijk al eens gezegd dat die hele staatsomroep gewoon zo snel mogelijk moet worden opgeheven wegens nergens goed voor? Zo neen, dan doen we dat nu. […]

  3. […] Vandaag nemen wij afscheid van Netflix. Wij wilden even kijken of dat misschien iets voor ons was, maar bij het betreden van Netflix.com kregen wij meteen een grote bek: “Je moet cookies in de webbrowser inschakelen.” Wij moeten helemaal nix. Het enige wat wij moeten is doodgaan. En nou opgesodemieterd. […]


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.19 RSS-feed/RSS-feed reacties