Geïllustreerde Atlas van het Hiernamaals: LAZARUS

Het heeft even mogen duren.

Door omstandigheden is deze weblog een tijdje uit de lucht geweest. De komende tijd hopen we dit echter weer goed te kunnen maken met wat nieuwe berichtjes en wetenswaardigheden met betrekking tot het hiernamaals waarvan in het bijzonder de Atlas. Beschouw het maar als een soort opstanding, om enigszins in de sfeer te blijven. Oftewel, zoals een lid van een bobsleeteam aan de andere leden vraagt, net nadat ze in de slee gestapt zijn: “Wie is er vanavond lazarus?”

Zie ‘Geïllustreerde Atlas van het Hiernamaals: LAZARUS‘.

18-02-2013 7.00 | Door: Stommeling Jones | Categorie: Loggers gelogd, Losse skakels

Reactieveld gesloten.


Opinieleiders.nl © 1999 - 2019 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.18 RSS-feed/RSS-feed reacties