Yvonne van Hertum is stikjaloers

Yvonne van Hertum dacht ooit helemaal te kunnen binnenlopen met de Stichting Stopkindersex die geen stichting was. Helaas voor haar is dat niet alleen niet gelukt, maar zit ze ook al een hele poos sneu te wezen in de schuldsanering. Wij weten dan ook zeker dat haar stukje ‘Om over na te denken‘, dat niet zozeer een stukje is, als wel een ongetwijfeld gejat plaatje, volledig is ingegeven door pure jaloezie. Wij moeten nu, nou ja, moeten, we doen het vrijwillig, heel hard lachen en laten de bedragen waar zij alleen maar van kan dromen hier graag nog een keertje zien, met een welgemeend HAHAHAHAHAHA! SLIEP UIT!

Yvonne van Hertum droomt van deze bedragen maar zit lekker in de schuldsanering. Sliep uit.

Yvonne van Hertum droomt van deze bedragen maar zit lekker in de schuldsanering. Sliep uit.

4-03-2013 18.43 | Door: De Grote Vrager | Categorie: Yvonne van Hertum

Er zijn 2 reacties op “Yvonne van Hertum is stikjaloers”

  1. Ruud Harmsen says:

    Maanden geleden al op Facebook gezien, dat lijstje. Mogelijks zelfs zelf ook geshared toen (voor niet Facebookers: dan komt het ook in je eigen tijdlijn te staan. Wat een tijdlijn is? Ja kom zeg, ik ben geen handleiding!)

  2. Moe word je van dat wijf! Ze loopt iedereen te stalken zelfs KINDEREN!
    Ze is zelf de grootste pedo die er is volgens mij pff maf wijf!
    Zij moet echt opgesloten worden!
    Heel snel graag!


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.19 RSS-feed/RSS-feed reacties