Femke Halsema

In verband met Hassnae Bouazza kwamen wij de naam Femke Halsema op verschillende plekken tegen, wat ons er aan deed denken dat die naam vroeger wel eens genoemd is op deze webzijde. Wij hebben dus even een menuutje gemaakt, waarin de stukjes over Femke Halsema netjes onder elkaar gezet zijn, voor zover Femke Halsema in de kop genoemd wordt althans. Mocht u dus willen lezen wie die Femke Halsema ook al weer was en wat ze zoal fout gedaan heeft, dan kunt u vanaf nu beginnen in het menu ‘Femke Halsema‘. Het zou ons echter niet verbazen als u iets beters te doen heeft, maar dat is een heel ander verhaal.

20-03-2013 16.30 | Door: De Grote Vrager | Categorie: Redactiezaken

Reactieveld gesloten.


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.21 RSS-feed/RSS-feed reacties