Peter O’Toole

Bij QI hoorden wij een poosje geleden een leuke anecdote over Peter O’Toole. Naar het schijnt was die ooit ergens (lekker vaag, dat wel) bezig met filmopnamen terwijl hij ‘s avonds in het theater stond, of moest staan. Volgens het verhaal kwamen hij en een paar collega’s ‘s middags in tamelijk beschonken toestand, om niet te zeggen strontlazerus, op het idee om in de buurt naar een toneelstuk te gaan kijken. Afijn, (moppenvertelmodus ingeschakeld) zitten ze in het theater, zegt Peter O’Toole tegen de rest: “Moet je opletten, nou wordt het leuk, want zometeen kom ik op. Oeps.”

Leuk programma, QI.

18-05-2013 7.00 | Door: Stommeling Jones | Categorie: Cultuur, Televisie

Reactieveld gesloten.


Opinieleiders.nl © 1999 - 2019 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.18 RSS-feed/RSS-feed reacties