Gerechtshof zet Yvonne van Hertum voor schut

Yvonne van Hertum, pedojaagster? Neen‘, schreven wij bijna twee jaar geleden. Wij wezen er daarin op, dat mevrouw Yvonne van Hertum geen enkele rol gespeeld had inzake de arrestatie van haar aartsvijand Ad van den Berg. Wij zeiden onder andere:

En dan schiet de politie het hele moeizaam opgebouwde beeld van Yvonne van Hertum, de grote pedojaagster, in een keer aan flarden door en met de even simpele als hilarische mededeling dat mevrouw Yvonne van Hertum geen enkele rol gespeeld heeft inzake de arrestatie van Ad van den Berg.

In januari van dit jaar kondigde mevrouw van Hertum aan dat ‘SKS’ zou stoppen, waar uw en onze captain toen nog een heel stuk aan gewijd heeft, waarin hij onder andere zei:

‘SKS’ is nooit meer geweest dan marginaal en de politie heeft altijd meer last dan gemak van Yvonne van Hertum c.s. gehad.

Hij sloot af met:

Weet u wat wij denken? Wij denken dat mevrouw van Hertum zich een tijdje rustig gaat houden, al dan niet geholpen door een verblijf in het gevang en mede in verband met een paar lopende onderzoeken naar haar persoon, om daarna gewoon weer door te gaan, want zo gaat het al jaren.

Fijns. En nu zou er dan een aanleiding voor mevrouw Yvonne ‘iedere vergelijking met Heintje Davids is een belediging voor Heintje Davids’ van Hertum kunnen zijn om de draad weer op te pakken. De vereniging Martijn kan namelijk niet worden verboden en een van de redenen die Yvonne ‘had ik nou het hoger beroep maar afgewacht’ van Hertum aangaf voor het stoppen van ‘SKS’ was dat die vereniging verboden was, zodat haar werk er opzat. Of zoiets.

Volgens eigen zeggen heeft ze jarenlang ‘under cover’ op de site van de vereniging Martijn gezeten en talloze bewijzen van strafbare zaken doorgegeven aan justitie, dus als we haar zouden moeten geloven (HAHAHAHAHAHAHA. Sorry), was het verbod op die club aan haar te danken. Nu de vereniging niet verboden blijkt te kunnen worden is er voor haar dus opnieuw werk aan de winkel, zou je kunnen denken. Wat dat betreft is er echter een probleempje: de vereniging kan volgens het gerechtshof niet verboden worden omdat de vereniging nix strafbaars gedaan heeft.

“Maar al die bewijzen van mevrouw Yvonne ‘ik zit echt niet voor mijn lol op een pedofielensite’ van Hertum dan”, zult u vragen. Tsja, die bewijzen zullen dan gewoon wel niet bestaan hebben, zoals wij ongetwijfeld wel eens eerder hebben geopperd. Het gerechtshof in Leeuwarden zet mevrouw van Hertum dus gewoon voor schut, voor joker, in haar hemd, voor paal en te kakken. De leukste zin dienaangaande uit het stuk ‘Pedoclub niet te verbieden’ in de papieren De Telegraaf luidt:

De vereniging zelf heeft nooit strafbare feiten gepleegd en op de site hebben evenmin strafbare afbeeldingen of andere uitingen gestaan.

Als wij de vereniging waren, zouden wij mevrouw Yvonne ‘ik laster nu eenmaal graag‘ van Hertum een proces aandoen wegens laster en smaad, gewoon om te pesten, want pesten vindt ze leuk.

Yvonne van Hertum is gewaarschuwd

Yvonne van Hertum is gewaarschuwd

3-04-2013 14.16 | Door: De Grote Vrager | Categorie: Juridisch, Yvonne van Hertum

Er zijn 2 reacties op “Gerechtshof zet Yvonne van Hertum voor schut”

  1. Dirk says:

    Haar ‘zogenaamde’ bewijs….. http://www.youtube.com/watch?v=COcewH7iADI

  2. Dirk says:

    Quote ‘Kan dat wauwelende wijf (alliteratie) niet eens onder de koffer in een Thaise gevangenis gaan? Liefst voor een langdurig diepte-onderzoek……..’ /quote

    bron: https://www.facebook.com/greetje.voorheenuitdepolder


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.21 RSS-feed/RSS-feed reacties