Barracuda is er een beetje melig van

Terwijl dit alles gaande was waarschuwde Willem Middelkoop voor de bitcoin, die evenveel waard is als de tulp in de zeventiende eeuw, maar pas echt boos is dat de Koninklijke familie zomaar bestellingen doet voor dure spiegelreflexcamera’s, en die met Kerst dan ook nog gratis krijgt, terwijl Willem zijn Canons nog niet eens met zijn gouden stompjes mag afrekenen. Dat zijn schandalen die de main stream media maar in de doofpot blijven stoppen! Na de ramp van Fukushima duurde het trouwens weken voordat journalisten doorhadden dat het om een kernramp ging, terwijl Willems geigerteller allang het Koningslied zong.

Zie ‘De toestand in de wereld‘.

4-04-2013 11.01 | Door: Stagiaire | Categorie: Aluhoofddeksels, Losse skakels

Reactieveld gesloten.


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.23 RSS-feed/RSS-feed reacties