Tijdbom

Voormalig schoorsteenveger, zelfverklaard meester in de rechten en uitbater van coffeeshop The Happy Family Steve Brown heeft het op Peter R. Vries gemunt sinds hij in een uitzending van zijn misdaadprogramma op de korrel werd genomen met de verborgen camera. Dat was ergens in de jaren negentig van de vorige eeuw, maar De Vries werd nadien een obsessie voor Brown en is dat zo gebleven. Een beetje mens probeert wat van zijn leven te maken, maar Steve Brown houdt zich de ganse dag bezig met Organigrammen van de Misdaadgroep Peter R. de Vries sinds 1980.

Zie ‘Tijdbom.’

18-04-2013 7.00 | Door: Stommeling Jones | Categorie: Losse skakels

Er heeft iemand gereageerd op “Tijdbom”

  1. Ruud Harmsen says:

    Ja, het is allemaal wat.


Opinieleiders.nl © 1999 - 2019 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.18 RSS-feed/RSS-feed reacties