Yvonne van Hertum, spokenjaagster

In ‘Yvonne van Hertum, pedojaagster? Neen‘ zeiden wij onder andere:

Ze liegt. Ze is helemaal geen pedojaagster. Ze is een mensenjaagster, een schimmenjaagster of een spokenjaagster (waarbij je je kunt afvragen of haar mensenjachtvergunning, haar schimmenjachtvergunning en haar spokenjachtvergunning wel in orde zijn, doch dit terzijde) en noemt de mensen, de schimmen en de spoken waar ze op zegt te jagen voor het gemak ‘pedo’s’.

Inmiddels blijkt dat ook tot anderen doorgedrongen te zijn en wel met name tot Yvonne ‘dat ik er uitzie als een spook heeft er niets mee te maken’ van Hertum zelf. Aangezien wij niet geheel toevallig wel iets beters te doen hadden, hebben wij de desbetreffende stukjes op haar webzijde voor u onopgemerkt voorbij laten gaan, en nu kunnen wij verwijzen naar ‘Pedojaagster wordt spokenjaagster – 1‘, ‘Pedojaagster wordt spokenjaagster – 2‘ en ‘Bericht van onze bet-bet-bet-bet-overgrootpoe‘, wat wij dan ook met graagte doen.

Wij weten daarbij niet hoe wij dit citaat uit het eerstgenoemde stukje moeten duiden:

Paranormale zaken zijn zeer serieuze aangelegenheden, je daarmee bezig houden kan zelfs ronduit GEVAARLIJK zijn. Locaties als het Sint Anna ter Muiden zijn géén kermisattractie, een bezoek aan zo’n locatie moet niet gezien worden als een soort spannende variant van een dagje Efteling!

Wij zijn wel eens op de Efteling geweest en zo ongeveer iedere andere activiteit is spannender, te beginnen met het kijken naar groeiend gras, drogende verf en ‘Boer zoekt vrouw’, om maar iets te noemen. In het tweedstgenoemde stukje staat ook weer zo’n rare waarschuwing:

Maar serieus, mede op verzoek van onze hoofdredacteur benadrukken we nog-maals dat dit soort activiteiten geen spelletjes zijn! Je bemoeien met paranormale zaken zonder te weten waar je mee bezig bent is een (potentieel levens)gevaarlijke bezigheid! Als je wel weet waar je mee bezig bent ook, trouwens.

Wij kunnen ons voorstellen dat het niet meer is dan een flauwe grap om de geestelijk minvermogende Yvonne ‘ik zit niet in de geestelijke schuldsanering’ van Hertum aan de stressgerelateerde broekhoest te helpen, maar verder komen we niet.

22-04-2013 12.13 | Door: De Grote Vrager | Categorie: Juridisch, Moppen, Televisie, Yvonne van Hertum, Zweefkezerij

Reactieveld gesloten.


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.19 RSS-feed/RSS-feed reacties