De laatste tweet van Bert Brussen

Het internet is een uitstekend middel om op afstand ruzie te krijgen met halve zolen die je niet kent

Het internet is een uitstekend middel om op afstand ruzie te krijgen met halve zolen die je niet kent

In ‘Bert Brussen doet huiliehuilie‘ zeiden wij over Bert Brussen:

Bert Brussen is een lul die op deze webzijde een paar keer genoemd is, maar nooit in positieve zin, als wij ons goed herinneren. Het gaat niet goed met Bert Brussen, want in ‘Ik kan het niet langer‘ doet hij op gênante manier huiliehuilie, of huilie huilie, zoals sommige mensen zeggen.

Nadien is Bert Brussen op deze webzijde aan de orde geweest in ‘Hufterige aanval op Bert Brussen‘, dat meer over de zelfbenoemde Hollandse hufters ging dan over Bert Brussen. De naam Bert Brussen komt ook veelvuldig voor in ‘Max Goedblick‘ dat ook al niet zo heel erg over Bert ‘maar ik wil graag genoemd worden’ Brussen gaat.

Bert Brussen heeft nu eenmaal niet onze onverdeelde aandacht, om het voorzichtig te zeggen. Er zijn eigenlijk maar weinig mensen wier onverdeelde aandacht Bert ‘waarom let er nou niemand op mij?’ Brussen wel heeft en daar wordt Bert ‘alleen stalkers letten op mij’ Brussen niet vrolijk van. Daar wordt hij zelfs zodanig niet vrolijk van dat hij gaat stoppen met twitteren. Het is toch wat. Omdat idioten als Bert ‘ik wens niet met Peter Breedveld vergeleken te worden’ Brussen en Peter ‘ik ben helemaal niet jaloers op Bert Brussen’ Breedveld niet gewoon ergens mee kunnen stoppen maar daar graag vreselijk veel aandacht voor krijgen, heeft Bert ‘de zoveelste zinloze aandachtshoer’ Brussen een stukje gefabriekt onder de kop ‘Mijn laatste tweet‘. Dat gaan wij nu met u kloosrieden.

Nee, ik ga er niet (weer) uitgebreid over schrijven.

Mooi, dan zijn we klaar.

Linda Duits heeft onlangs al eens uitgelegd waarom je dat niet moet doen.

Zo, heeft ze dat. En wie is dan wel die Linda Duits? Moeten wij die kennen of zo? Maakt niet uit, want haar uitleg was kennelijk al niet duidelijk genoeg voor Bert ‘ik ga er toch over schrijven’ Brussen, die er nog wel in geïnteresseerd was.

Maar de tweet waarmee u op dit artikel kwam is (voorlopig) mijn laatste tweet.

Ja hoor, daar gaan we al: “(voorlopig)”. Oftewel: ‘(helemaal niet)’. Waar Peter ‘die Brussen is zelfs een grotere aandachtshoer dan ik’ Breedveld tenminste nog probeerde te doen alsof, zegt Bert ‘ik ben zo terug’ Brussen al meteen dat hij alleen maar een paar daagjes niet gaat twitteren. Deze mededeling had hij van ons niet hoeven doen.

Om diverse redenen, die voor veel mensen duidelijk zijn, en om persoonlijke redenen, die niemand wat aangaan, moet en zal ik nu echt definitief stoppen met twitteren.

Weet u dat er vooral “veel mensen” zijn die Bert ‘maar ik ben zo populair’ Brussen helemaal niet kennen? En dat er helemaal niet “veel mensen” zijn die op de hoogte zijn van de redenen waarom Bert ‘iedereen moet het willen weten’ Brussen niet meer twittert? Twitter? Bestaat dat überhaupt nog? Ja. En daar is alles mee gezegd. Maar goed, Bert ‘met gewoon stoppen krijg je geen aandacht’ Brussen gaat dus stoppen met twitteren, daar ging het om.

Dat wilde ik al eens eerder maar daarin faalde ik.

Jeetje. Wat sneu.

Stoppen met twitter blijkt net zo moeilijk als stoppen met roken.

Agossie.

Daarom heb ik besloten mijn account uit handen te geven aan een betrouwbaar persoon.

Dat is niet slim. Het is natuurlijk wel iets slimmer dan het uit handen te geven aan een onbetrouwbaar persoon, maar nog slimmer is het, het account gewoon op te heffen en er nooit meer naar te kijken. Wat Bert ‘ja, maar ik ga ook niet echt stoppen’ Brussen hier zegt te gaan doen, doet ons denken aan onze jeugd, toen wij nog vuurwerk kochten en wilden voorkomen dat wij dat ver voor middernacht op oudejaarsavond al opgemaakt hadden. Dan gaven wij het aan onze moeder in bewaring en zeiden wij dat ze het niet moest teruggeven, hoe wij ook smeekten. Dat gaf een hoop gezeur, maar erg nuttig was het niet, omdat we het uiteindelijk toch altijd terugkregen. Meer vuurwerk kopen bleek de oplossing, maar dat is een heel ander verhaal.

Die zal er een nieuw password op maken waardoor ik niet meer kan inloggen, en dus ook niet kan tweeten.

“Nee mam, echt niet teruggeven hoor.”

(Mijn account helemaal deleten vind ik zonde.)

Waarom? En waarom stop je dan? Dit lijkt eigenlijk wel een hoop gezeik om nix, dacht u niet? Bert ‘ik stop echt’ Brussen zegt dus dat hij niet stopt, maar dat hij het twitteren onder zijn naam aan een ander overlaat, en dus toch stopt, of was het nou andersom? Zou Bert ‘niet logisch?’ Brussen soms een reden hebben om de verantwoordelijkheid voor zijn account af te schuiven?

Wel zal ik de links vanaf ThePostOnline automatisch op dat account laten verschijnen.

ThePostOnline? Bestaat die nog? En heeft die dan inmiddels al meer lezers dan schrijvers? Wij denken van niet.

Tevens is dit (voorlopig) ook mijn laatste weblogentry op Bbrussen.nl.

Alweer dat “(voorlopig)”. Bert ‘de vreselijke aansteller’ Brussen is bijna net zo erg als Peter ‘de grootste aansteller ben ik’ Breedveld, alleen lijkt het erop dat Bert ‘maar ik weet het van mezelf’ Brussen het van zichzelf weet. Dat scheelt, maar het helpt niet. Wij houden niet van aanstellers.

De openheid van internet en de zogenaamde ‘vrijheid van meningsuiting’ heeft mij, zeker de laatste jaren, meer leed dan heil gebracht.

Ja, Bert ‘het wordt mij weer eens te veel’ Brussen heeft het zwaar. Wij zijn reuze benieuwd wie hem al die jaren gedwongen heeft ruzie te zoeken op internet, of überhaupt op internet aanwezig te zijn. Dat moet een heel gemeen persoon zijn.

Ik wil rust.

Nou, ophouden met internetten dus. Geen ruzie meer zoeken en niet meer per se belangrijker willen zijn dan je bent, dat scheelt enorm.

Rust in mijn hoofd, rust online.

Compjoeter de deur uit en gaan werken. Er zijn vast nog wel wat ongeschoolde baantjes waar iemand die zich journalist noemt aan de slag kan.

Met die rust kan ik mij concentreren op ThePostOnline en andere dingen die van grotere waarde zijn.

Hij wil dus niet gaan werken.

Wel blijf ik op Facebook, daar heb ik kunnen vinden wat ik op twitter niet vond (bovendien kan ik daar zelf kiezen wie ik toelaat, dus nooit meer last van anoniemen).

Wat hebben al die jankerds toch tegen anoniemen? Of bedoelen ze alleen maar ‘anoniemen die het niet met mij eens zijn’?

Het spijt me voor alle teleurgestelde fans en volgers, maar mijn eigen geestelijke gezondheid en het blijven bouwen aan ThePostOnline.nl gaan vóór alle andere zaken.

Wij denken dat “alle teleurgestelde fans en volgers” deze klap wel te boven komen.

Tot ooit!

Voor iedereen die nog niet begrepen had dat Bert ‘ik ga helemaal niet stoppen´ Brussen helemaal niet gaat stoppen.

P.S. het heeft dus geen zin meer mij te DM’en of te @-replyen, er is niemand die het leest.

Dat is vooral jammer voor Max Goedblick, denken wij. Wij zijn trouwens reuze benieuwd of Max ‘ik besta bij gratie van Bert Brussen’ Goedblick nu ook meteen is uitgeluld, of althans tot Bert ‘volgende week woensdag, schikt dat?’ Brussen opnieuw aan het twitteren geslagen is.

13-05-2013 18.27 | Door: Cpt. Iglo | Categorie: Personen, Taal, Tegeltjes, Twitter, Webzijden

Er zijn 3 reacties op “De laatste tweet van Bert Brussen”

  1. Max Goedblick says:

    – Dit deel van de reactie verwijderd wegens niet ter zake. –

  2. Max Goedblick says:

    – Dit deel van de reactie geschrapt wegens irrelevant –

  3. […] laten maken met Max Goedblick, die door Bert Brussen een stalker werd genoemd. Niet veel later stopte Bert Brussen met tweeten waarop wij onder andere […]


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.22 RSS-feed/RSS-feed reacties