EU volgend jaar met gezamenlijk kutlied naar Songfestival

Songfestival-kenner Cornald Maas is kritisch over het initiatief. “Ik hecht aan een finale met zo veel mogelijk tenenkrommende kutnummers – en ik denk vele Eurovisieliefhebbers met mij. Dit draait het Songfestival de nek om.”

BLØF-zanger Paskal Jacobsen is zelfs woedend over het voorstel. Hij vindt dat de EU zich bij de kerntaken moet houden. “Ze proberen ons nu een muzikale unie op te dringen. Wij hebben in Zeeland onze eigen gruwelijke kutmuziek en daar moeten ze met hun poten van afblijven.”

Zie ‘EU volgend jaar met gezamenlijk kutlied naar Songfestival‘.

18-05-2013 21.00 | Door: Stommeling Jones | Categorie: Losse skakels, Muziek

Reactieveld gesloten.


Opinieleiders.nl © 1999 - 2019 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.18 RSS-feed/RSS-feed reacties