Anouk lacht zich rot

Anouk lacht zich rot: al jaren geen fatsoenlijke plaat meer gemaakt, geen hit gehad sinds ‘Nobody’s Wife’, en nu dankzij een ongelofelijk kutnummer zelfs niet de schande van op het songfestival zelfs maar in de buurt van het erepodium te komen, maar wel helemaal binnenlopen met die reclamespots voor Centraal Beheer. Het zal verder allemaal wel, maar wij vinden ook het songfestival weer een uitstekend argument om de staatsomroep onmiddellijk op te heffen. En wij zijn blij dat wij bij Interpolis zitten. Dat zal ze leren. Die eikels van Centraal Beheer. Met hun kutspotjes. Met die kutzangeres. Kut. En nu gaan we op de reactie fijn verder met de DVD van New Kids Nitro.

19-05-2013 0.53 | Door: Stommeling Jones | Categorie: Film, Muziek, Televisie

Er zijn 2 reacties op “Anouk lacht zich rot”

  1. Jack L. says:

    Zeg Jones, na Nobody’s Wife had Anouk nog 10 Top-5-noteringen (waarvan een op de hoogste plek), dus wat hits betreft zat het wel goed met haar. ( zie ook http://nl.wikipedia.org/wiki/Anouk_%28zangeres%29#Singles )

    Dat jij het verder niks vindt… ach, er is nog genoeg andere muziek om van te genieten.

  2. Ruud Harmsen says:

    > ongelofelijk kutnummer

    Niet mee eens, erg mooi nummer, en ik heb verstand van muziek.


Opinieleiders.nl © 1999 - 2019 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.18 RSS-feed/RSS-feed reacties