Ramptoeristen blijven vaker in eigen land

Sjaak ter Weide 45 uit Giethoorn, kiest dit jaar voor ‘dagjes ramp in eigen land’. “Ik weet niet eens zeker of ik volgend jaar nog werk heb. Met hypotheek en woekerpolis kan mijn gezin zich geen reis meer permitteren naar één of ander Nepalees lawinedorpje. Gelukkig ging vorige week pizzeria La Gondola in Steenwijk in vlammen op. Je kunt de ambulancebroeders gewoon verstaan en ‘s avonds lig je in je eigen bedje.”

Zie ‘Ramptoeristen blijven vaker in eigen land‘.

23-05-2013 7.00 | Door: Stommeling Jones | Categorie: Losse skakels, Toerisme

Reactieveld gesloten.


Opinieleiders.nl © 1999 - 2019 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.18 RSS-feed/RSS-feed reacties