Vereniging voor beeldspraak gaat uit als een nachtkaars

Voorzitter Gijsbrecht Du Puy vertelt: “Als ik hier de neuzen tel, dan zie ik een leeg nest in wording. Zelfs bij de laatste trouwe werkpaarden is de batterij leeg, terwijl zij vroeger echt het zonnetje in huis waren. De tempel der beeldspraak kent vele kamers, maar de jonge honden van nu bewieroken deze niet langer. Er is niemand die het stokje overneemt en ik ben bang dat we binnenkort onze vereniging ten grave moeten dragen. ”

Zie ‘Vereniging voor beeldspraak gaat uit als een nachtkaars‘.

24-05-2013 7.00 | Door: Stommeling Jones | Categorie: Losse skakels, Taal

Reactieveld gesloten.


Opinieleiders.nl © 1999 - 2019 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.18 RSS-feed/RSS-feed reacties