Blijft alstublieft weg van die LED-boarding!

We rekenen erop dat het publiek vanavond als één man achter onze ploeg gaat staan. Tegen VVV Venlo was de sfeer al geweldig en het moet raar lopen als een vol huis dat niet gaat overtreffen. En als na afloop van de wedstrijd onze selectie voor de laatste keer dit seizoen onze trouwe Eagles-fans bedankt, vragen we onze supporters met klem weg te blijven van de LED-boarding. Deze boarding is zeer gevoelig en de laatste wedstrijd is er enige schade ontstaan omdat een aantal supporters in hun enthousiasme op de boarding gingen staan. Wij rekenen er dan op dat iedereen wegblijft van de LED-boarding.

Zie ‘Volle bak, drukke avondspits! Kom op tijd en vermijd de files‘.

23-05-2013 17.59 | Door: Stommeling Jones | Categorie: Losse skakels, Voetbal

Reactieveld gesloten.


Opinieleiders.nl © 1999 - 2019 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.18 RSS-feed/RSS-feed reacties