Kabinet bereikt compromis: conclusies Davids worden verworpen

Stommeling Jones als kamerclown

Uit doorgaans onbetrouwbare bron hebben wij zojuist vernomen dat het kabinet een compromis bereikt heeft over de reactie op het rapport van de Commissie Davids. Het compromis is tamelijk eenvoudig: premier Balkenende krijgt zijn zin en alle conclusies van de Commissie Davids worden verworpen. De bewindslieden zijn op dit moment in overleg bijeen om tot een gezamenlijke formulering van dit standpunt te komen. Men wil namelijk niet dat journalisten en het grote publiek onmiddellijk doorhebben dat dit het standpunt is. Over de tweede kamer maakt het kabinet zich geen zorgen, want die slikt sowieso alles, de PvdA voorop.

5-02-2010 11.58 | Door: Stommeling Jones | Categorie: Bewindslieden, Irak, Juridisch

Er zijn 4 reacties op “Kabinet bereikt compromis: conclusies Davids worden verworpen”

  1. […] kabinet heeft nog niet eens officieel laten weten dat de Commissie Davids de boom in kan, maar om de schade voor de PvdA beperkt te houden schiet het PvdA-clubblad alvast te hulp, door […]

  2. […] ongelofelijk, maar zojuist bereikt ons het gerucht dat het kabinet vandaag toch niet met een reactie op het rapport van de Commissie Davids komt. Waarom dat zou zijn, is ons een raadsel, dus we wachten […]

  3. […] ministers van de voormalige PvdA Balkenende zijn zin hebben gegeven en de Commissie Davids de pot op hebben gestuurd (hetwelk naar verluidt aanstonds ook officieel bekendgemaakt zal worden). Voorlopig […]

  4. […] gelijk had, behalve met de conclusies, dus gewoon de boom in kan (zoals collega Stommeling Jones al voorspeld had, doch dit […]


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.19 RSS-feed/RSS-feed reacties