Doldwaze taferelen na 90 minuten billenknijpen: we zijn er weer!

Erik ten Hag overziet de prettige chaos met een tevreden gelaatsuitdrukking. Nadat de succestrainer Joep Schreuder van de NOS heeft bijgepraat, raakt hij voor de eerste keer dit seizoen de controle voor heel eventjes kwijt. Er is geen ontkomen meer aan. Quincy Promes en Cendrino Misidjan grijpen hun baas bij de benen en hijsen Ten Hag omhoog. De architect van het succes gaat op de schouders, mag zich hartstochtelijk laten toejuichen door de extatische menigte in het uitvak. Op zijn buurt toont Ten Hag met gebalde vuist zijn waardering voor de trouwe aanhangers, die na zoveel ontberingen eindelijk krijgen waar zij al sinds 1996 naar smachten.

Zie ‘Doldwaze taferelen na 90 minuten billenknijpen: we zijn er weer!‘.

28-05-2013 7.00 | Door: Stommeling Jones | Categorie: Losse skakels, Voetbal

Reactieveld gesloten.


Opinieleiders.nl © 1999 - 2019 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.18 RSS-feed/RSS-feed reacties