Yvonne van Hertum zorgt voor een piek

Vandaag zagen wij rond twaalf uur plotseling zeer veel belangstelling voor Yvonne van Hertum op onze webzijde. Bij nadere bestudering bleek dat vrijwel alle belangstellenden tot ons kwamen vanaf snoetboek, en die skakels zijn niet terug te volgen. Ondanks grondig speurwerk hebben wij de skakel niet weten te achterhalen, maar we zijn er wel achtergekomen dat het iets te maken heeft met een nieuwe webzijde, ‘Protest tegen Martijn‘ geheten.

Hoe het allemaal precies zit, weten wij niet, maar we weten wel dat mevrouw van Hertum en twee handlangers (waarbij we dan weer niet weten of die twee handlangers levende personen of alter ego* van mevrouw van Hertum zijn, doch dit terzijde) inmiddels op genoemde pagina al zodanig hebben lopen klieren dat ze er afgeschopt zijn, omdat de nieuwe organisatie er volgens eigen zeggen “puur voor de kinderen” is, en niet voor het eigenbelang van mevrouw van Hertum. Wij denken dan ook met grote zekerheid te kunnen zeggen dat mevrouw van Hertum er niets mee te maken heeft.

Yvonne van Hertum zorgt voor een piek in het bezoek aan Opinieleiders.nl

Yvonne van Hertum zorgt voor een piek in het bezoek aan Opinieleiders.nl

*alter ego is een singulare tantum. Als ego een meervoud gehad had, had dat egines kunnen luiden, analoog aan virgo – virgines. Wij hebben overwogen om dat meervoud bij wijze van grap te gebruiken, maar de door ons geconsulteerde latinist kon er ook na herhaald aandringen niet om lachen, dus daar hebben we van afgezien.

31-05-2013 17.30 | Door: De Grote Vrager | Categorie: IP-vanger en aanverwant, Yvonne van Hertum

Er zijn 3 reacties op “Yvonne van Hertum zorgt voor een piek”

 1. Ruud Harmsen says:

  Alter ego betekent onafscheidelijke metgezel. Alter ego wordt vaak verward met het hier wel bedoelde begrip heteroniem. Zie woordenboek en http://rudhar.com/lingtics/toegesta/toegst23.htm, http://rudhar.com/politics/2110503b.htm#noot2 .

  * NOOT VAN DE GROTE VRAGER: Als wij alter ego zeggen, bedoelen wij alter ego. EINDE NOOT *

 2. Ruud Harmsen says:

  > Als ego een meervoud gehad had

  Zelfs in het verder zeer rechtlijnige Esperanto kan dat niet. Mi heeft niet als meervoud mij, maar wel ni. Niet te verwarren met vi, dat niet verwant is met Nederlands wij, maar wel met Russisch BIb. Vi komprenas? Vi kaj ni komprenas. (Waarin kaj weer niet het meervoud van ka is.)

 3. Ruud Harmsen says:

  U bedoelt dat er soms gewoon zomaar 3,8 bezoekers per uur zijn? Wow! Ik heb er currently 13: http://rudhar.com/cgi-bin/lstviewd/lstviewd.cgi .

  * NOOT VAN DE GROTE VRAGER: 3,8? Zo veel nog? Wij hebben geen idee. Wij dachten dat die piek betekende dat er naast onze twee trouwe lezers en onze twee nieuwe bezoekers nog iemand op de webzijde was. Jeetje. Of is die piek dan 3,8 bezoekers? Dan heeft er iemand een been gebroken en moeten we een fruitmand sturen. EINDE NOOT *


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.19 RSS-feed/RSS-feed reacties