Alupy

Oftewel: Blockupy Nederland op voorhand kapot gecomplotterd. Onder het motto ‘Nazi Nederland, Burnout Binnenhof’ dreigden inderdaad flink wat gekkies uit Den Haag CS te rollen. Micha Kat drong zich deze week nog aan de organisatoren op in zijn gedroomde rol van de Nederlandse Beppe Grillo. ‘Oh nee, niet de spugende biljartbal’, moet een deel van het potentiĆ«le verzet gedacht hebben.Wel lukte het Prof. Drs. G.B.J. VanFrikschoten van AmsterdamPost het podium te beklimmen, om zijn nood te klagen over het feit dat hij sinds de invoering van de euro geen tandarts meer heeft gezien. Lekker relevant weer, Frik!

Zie ‘Alupy‘.

7-06-2013 7.00 | Door: Stommeling Jones | Categorie: Aluhoofddeksels, Losse skakels

Reactieveld gesloten.


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.21 RSS-feed/RSS-feed reacties