Mike Tyson tegen een blonde del

Onze trouwe lezers weten allebei dat wij niet voor ons plezier naar gehandicaptensport kijken, maar toen wij op Radio Sport Moskou hoorden dat de partij tussen Serena Williams en Maria Sjarapova op Roland Garros een aardig verloop kende, dachten wij, kom, we proberen het weer eens.

De partij bleek op de Nederlandse staatsomroep te worden uitgezonden en we hebben daadwerkelijk even gekeken. Maar niet lang. Uiteindelijk zit je toch gewoon te kijken naar een partijtje houthakken tussen Mike Tyson en een blonde del, dus toen hebben we maar een verse Guinness uit de redactiekoelkast gepakt en zijn we teruggegaan naar waar we vandaan kwamen, namelijk een comfortabele hardplastieken stoel in de redactietuin. Of er iemand gewonnen heeft, horen we later wel. Of niet.

8-06-2013 16.46 | Door: Stommeling Jones | Categorie: Televisie, Tennis

Reactieveld gesloten.


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.22 RSS-feed/RSS-feed reacties