GeenStijl en Frontaal Naakt: een pot nat

GeenStijl en Frontaal Naakt zijn in feite een pot nat en zitten in hetzelfde schuitje: ze winden zich enorm op over de Marokkanen, waar ze al dan niet enorm voor of tegen zijn en waar niemand anders zich nog enorm over opwindt, omdat het niemand ene reet meer kan schelen. Geert Wilders heeft het er ook nog enorm druk mee, evenals die trut van Hoeiboei. Wij kunnen er niet mee zitten en in ons tienviltjesprogramma komen de Marokkanen waarschijnlijk niet voor. Dat u het even weet.

28-06-2013 13.03 | Door: Cpt. Iglo | Categorie: Arabische wereld, Geert Wilders, Godsdienstwaanzin, Loggers gelogd, Partijprogramma, Webzijden

Er zijn 3 reacties op “GeenStijl en Frontaal Naakt: een pot nat”

  1. […] zomaar een burger zou kunnen zijn, dus daar ga je al. Maar ja, moslims zijn een beetje een obsessie voor GeenStijl, dus GeenStijl denkt daar anders […]

  2. […] Het hangt er maar vanaf welke levenslessen je in die verhalen ziet. Wij denken bijvoorbeeld bij het verhaal van Lot dat die mevrouw beter had moeten luisteren en bij uitbreiding dat het nooit kwaad kan te luisteren naar de waarschuwingen van iemand die ervoor heeft doorgeleerd of het gewoon beter weet. En zo moeilijk was het toch niet om niet achterom te kijken? Wij zien hier trouwens een opmerkelijke parallel tussen mevrouw Lot en Peter ‘het zeikwijf’ Breedveld, in dier voege dat laatstgenoemde voortdurend achteromkijkt en daardoor altijd bezig is ruzie te maken over achterhaalde zaken. […]

  3. […] wie mag Yoeri Albrecht dan wel weer wezen? Wij behoren niet tot de vechtende inteeltkliek, dus af en toe zou een beetje verduidelijking wel op zijn plaats […]


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.21 RSS-feed/RSS-feed reacties