Kabinet: het was allemaal de schuld van Henk Kamp

Uit doorgaans onbetrouwbare bron hebben wij vernomen dat het kabinet alle schuld en alle fouten in verband met de illegale aanval op Irak gaat afschuiven op oudminister Henk Kamp. Op die manier blijven Balkenende en de Hoop Scheffer lekker buiten schot en kan de PvdA net doen of men heel principieel is. Het kabinet blijft dus gewoon zitten en Balkenende gaat helemaal vrijuit.

9-02-2010 13.02 | Door: Stommeling Jones | Categorie: Bewindslieden, Irak, Juridisch

Er heeft iemand gereageerd op “Kabinet: het was allemaal de schuld van Henk Kamp”

  1. Steenpuist says:

    Henk Kamp? Was hij toen niet Minister van Defensie? Lijkt me toch niet dat hij exclusieve rechten had op beslissingen maken. De schuld op hem schuiven zou allerminst slim zijn, dunkt me. Wat zou dan de onderbouwing zijn dat het zijn schuld is?


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.19 RSS-feed/RSS-feed reacties