Nieuwsbreker Alex

Nieuwsbreker Alex, wie kent hem niet? U niet waarschijnlijk. En wij niet. Gisteravond meende iemand die zich ‘nieuwsbreker Alex’ noemde echter tot twee keer toe een reactie te moeten plaatsen bij ‘Hiddink weg bij Anzji‘. Deze reacties waren niet relevant, maar leidden er wel toe dat wij even gekeken hebben of ‘nieuwsbreker Alex’ hier al eerder van zich had laten horen, en zo ja hoe. Welnu: op 4 september 2009 was er een ‘Alex nieuwsbreker’ die bij ‘Yvonne van Hertum zoekt ruzie met moslims‘ zei:

lol dit artikel haha ik moet jullie site vaker bezoeken.

Ook geen belangwekkende reactie en wij vragen ons af waarom we die hebben laten staan. Op 20 september van datzelfde jaar zei ‘Alex nieuwsbreker’:

ruud harmsen er komt verdomme een planeet op ons af en 3 kometen hier het bewijs http://nieuwsbreker.punt.nl/?r=1&id=635483 hier de kometen http://nieuwsbreker.punt.nl/?id=640692&r=1&tbl_archief=& ruud harmsen is binnekort niet meer opinileiders dit gaat hij niet redden

Opnieuw geen idee waarom die reactie er doorgekomen is.

De laatste reactie van ‘Alex nieuwsbreker’ dateert van 1 februari 2012 en luidt als volgt:

Hoe bedoel je vage sites nieuwsbreker is het niet ik heb het 9/11 artikel gebracht story van 2011 punt uit.Luister opinieleiders wij dienen klokkenluideronline te steunen en Yehudi kan de pot op.

Een merkwaardig figuur, die ‘Alex nieuwsbreker’, zo dachten wij. Maar is het dezelfde als ‘nieuwsbreker Alex’? En zijn alle reacties van ‘Alex nieuwsbreker’ van dezelfde persoon? Zoiets weet je op internet nooit zeker. Afgezien daarvan: in april 2012 heeft Barracuda een stukje gewijd aan de webzijde ‘Nieuwsbreker’, van ‘Alex Nieuwsbreker’, die toen bij punt.nl zat en genoemd werd in bovenstaande aan Ruud Harmsen gerichte reactie. Barracuda zei onder andere:

Alex is – niet per definitie in deze volgorde – gristen, eindetijdgelover, copycat, complotter, homofoob en een halve analfabeet.Van Ufo’s tot de illumnati: dagelijks stort Alex een portie megasensationele complotten over zijn lezers heen. Zelfs het Weekly World News kan hier nog een puntje aan zuigen. Aardbevingen in Sumatra zijn het begin van de eindtijd. De Planeet X wordt door chemtails geblokkeerd. En een massaverkrachting door ‘negers’ (sec) is ‘het plan van de Nieuwe Wereld Order het Amerikaanse systeem Wereldwijd invoeren’ (sec).

Een godsdienstwaanzinnig aluhoedje dus, die Alex. Heel sneu. Volgens Barracuda was Alex in april 2012 “het pispaaltje van internet” en dat geloven wij best, dus dat zou de reden kunnen zijn dat hij nieuwsbreker.punt.nl heeft opgedoekt, maar dat verklaart dan niet dat Nieuwsbreker nu te vinden is bij WordPress.com. Zou hij gewoon van punt.nl afgeschopt zijn, misschien? Ene Rogier lijkt te denken van wel:

Dat punt.nl account was hij ook al snel kwijt na een paar klachten.

Wij hebben de indruk dat wij nu al te veel woorden aan deze malloot besteed hebben, maar als u wilt controleren of hij nog steeds niet goed bij zijn hoofd is, houden wij u niet tegen. Dit zijn zijn recentste stukjes:

23-07-2013 11.04 | Door: Cpt. Iglo | Categorie: Aluhoofddeksels, Godsdienstwaanzin, Personen, Webzijden

Er zijn 15 reacties op “Nieuwsbreker Alex”

 1. nieuwsbreker Alex says:

  Iglo whoehahaha. Kom op je kent me nu toch onderhand ik loop je te stangen man. Moet je hier nu echt een artikel aanwijden ouwe kaasrukker. Je hebt verdomme 40 bezoekers per dag ga toch eens werken man.

 2. nieuwsbreker Alex says:

  Dit pik ik niet lullo. je bent een demente kippen neuker.

 3. Ruud Harmsen says:

  Sic sec, seq sic, ik wordt er zoo sick van, van al menzen die nied qunnen schreiven!!

 4. Ruud Harmsen says:

  Aanwijdingsrituelen voor artiqelen (of artikels, zoals de Noord-Belgen zegge en schrijve), daar ben ik ook erg voor.

 5. Ruud Harmsen says:

  Zijn de qippen dan demend of de desbetreffend aangerefereerde auteur? Qippen qrijgen nogal de qans om demend te worden! Tegen die tijd zijn ze allang deaud!!

 6. […] hoor daar is hij weer: Cpt braadlul die een artikel schrijft over nieuwsbreker http://www.opinieleiders.nl/wordpress/?p=39400 . 4 Jaar geleden raakte nieuwsbreker in oorlog met deze laveloze aardappel look a like met franse […]

 7. Ruud Harmsen says:

  “bezocht door wat demente bejaarden die denken bij de bingo te zijn beland.”

  Present!

 8. Coszmo says:

  Stelletje achterlijke malloten hier . Ga eens op een fatsoenlijke blog lezen zoals b.v. nieuwsbreker

 9. Coszmo says:

  Ga eens wat fatsoenlijks lezen stelletje malloen hier b.v. op nieuwsbreker

 10. Macho Grandma Nijn says:

  @ Ruud: BINGO! Morgen mag ik de balletjes draaien.

 11. […] wij onlangs bezig waren met ‘Nieuwsbreker Alex‘ kwamen wij op Google de volgende text […]

 12. […] ‘Nieuwsbreker Alex‘ zeiden wij onder […]

 13. […] ‘Nieuwsbreker Alex‘ zeiden wij onder […]

 14. […] Nieuwsbreker denkt wel eens niet na voordat hij iets plaatst en als hij dan weer nuchter is, haalt hij het weer weg. Vandaag troffen wij sporen aan van ‘Die oorlog op mijn site en dreigementen moeten stoppen, anders sluiten ze de site‘, waarvan het begin als volgt luidde: […]

 15. […] vorige keer dat Nieuwsbreker op deze webzijde ter sprake was, zei de Grote […]


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.21 RSS-feed/RSS-feed reacties