TCR Tours presenteert nieuwe spelersbus GA Eagles

De vormgeving, geheel in Eagles-stijl straalt warmte en klasse uit. De komende dagen wordt het interieur van de bus geplaatst en ook hier zullen de clubkleuren terugkeren. De luxe stoelen krijgen lederen bekleding, waarin de clubkleuren worden verwerkt. Uiteraard wordt de bus voorzien van digitenne, waardoor de spelers tijdens de reis tv kunnen kijken. Daarvoor worden meerdere tv’s geplaatst. De bus is voorzien van enkele stopcontacten voor het opladen van laptops, telefoons e.d. Ook wifi ontbreekt niet. De luxe touringcar telt 40 zitplaatsen en wordt ingezet voor alle uitwedstrijden. Buiten de wedstrijden om zal de bus Eagles-breed worden ingezet, bijvoorbeeld voor sponsoractiviteiten.

Zie ‘TCR Tours presenteert nieuwe spelersbus GA Eagles‘.

27-07-2013 7.00 | Door: Stommeling Jones | Categorie: Automobilisme, Losse skakels, Voetbal

Reactieveld gesloten.


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.23 RSS-feed/RSS-feed reacties