De Bilderberg elite gaat eraan

Uw en onze captain heeft onlangs geconstateerd en gemeld dat de gek van Nieuwsbreker te geschift is voor Barracuda. Aangezien uw en onze captain altijd gelijk heeft, twijfelen wij niet aan de juistheid van deze constatering. De gek van Nieuwsbreker heeft echter wel een helder moment gehad en dat mag ook gezegd worden.

Het begon volslagen verkeerd, want in ons RSS-lezertje troffen wij de volgende kop aan: ‘De Bilderberg elite gaat eraan’, die afkomstig was van Nieuwsbreker. De text luidde:

Ik ben het zat en het is bekend dat ik uit het criminele cirquit kom, en ben met deze jongen opgegroeid http://www.nu.nl/binnenland/2475602/topcrimineel-dood-bij-beklimmen-balkon-ex.html Ik zweer het jullie vuile elite tering ratten. Ik gaat binnenkort praten met een paar huurmoordenaars om jullie stuk voor stuk te liquideren.

Er werd een skakel bijgeleverd naar ‘De Bilderberg elite gaat eraan‘, maar als u net geprobeerd heeft die te volgen heeft u al gezien dat die niet functioneert. Volgens de feedinformatie was het stukje op 28 juli om ongeveer half negen ‘sĀ avonds geplaatst, en wij weten niet wanneer het weer weggehaald is.

Uit het feit dat het er nu niet meer staat en op dit moment ook niet meer in de RSS-feed van Nieuwsbreker voorkomt, concluderen wij dat Nieuwsbreker heeft ingezien, zij het net te laat, dat hij dit beter niet kon plaatsen. Maar, helder moment of niet, volgens ons is Nieuwsbreker niet alleen te geschift voor Barracuda, maar ook voor Nieuwsbreker. Een helder moment van Nieuwsbreker waarin hij zelf ook tot die conclusie komt, verwachten wij voorlopig niet.

29-07-2013 13.28 | Door: De Grote Vrager | Categorie: Aluhoofddeksels, Juridisch, Webzijden

Reactieveld gesloten.


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.21 RSS-feed/RSS-feed reacties