#Wildersongewenst

De hekterm #wildersongewenst is op Twitter wereldwijd trending geweest, als wij het goed begrepen hebben. Wij moesten onmiddellijk denken aan de toestand met #unbonjuif. In Frankrijk zijn ze nu bezig met de nasleep daarvan en wij vragen ons af of de puber die met #wildersongewenst begonnen is geen enorme problemen gaat krijgen.

Wij hopen natuurlijk van wel, want wij hebben een schijthekel aan pubers, vooral als de grootte van hun bek omgekeerd evenredig is aan de hoogte van hun IQ, wat volgens onze kennissen in het onderwijs standaard is. In de regels van Kwetter hebben wij zo gauw nix gevonden waar we wat mee konden, maar wij kunnen ons voorstellen dat een geschoold jurist die wat minder haast heeft dan wij (want wij moeten dringend met een biertje in de redactietuin gaan zitten, zodoende) en ervoor betaald wordt, wel een stok weet te vinden om de desbetreffende puberhond mee te slaan, als u begrijpt wat wij bedoelen.

Ene ChebMootje beweert dat hij de sukkel in quaestie is:

Door #wildersongewenst hebben @YassineR_ en ik in NL nummer 1 TT gehaald! En daarna WORLDWIDE en nu op nieuws!! ik kan alleen zeggen WAUW!

ChebMootje is een dombootje, dat is duidelijk. Genoemde @YassineR_, die zich ‘Yassine Ongewenst’ noemt, lijkt ons niet veel slimmer:

Iedereen die heeft meegeteweet met #wildersongewenst. NL nummer 1 TT, Wereldwijde TT en het Nationale nieuws! #Lovee

En Geert Wilders lacht zich stiekem drie slagen in de rondte, want die had net een enorme behoefte aan publiciteit. Nou ja, net: al een hele poos, eigenlijk. Hier kan hij wel wat mee, denken wij.

5-08-2013 13.51 | Door: Stommeling Jones | Categorie: Geert Wilders, Godsdienstwaanzin, Juridisch, Onderwijs, Twitter, Zoektermen

Er heeft iemand gereageerd op “#Wildersongewenst”

  1. Chebmootje_ says:

    Hahahaha grappig dit! wrm mag ik dit niet doen dan? zie je hoe erg het is als iemand zo over je praat! Zo praat wilders altijd over ons moslims en ik heb niks verkeerds gedaan!! dus kweet niet wat voor een probleem jullie er van maken??!


Opinieleiders.nl © 1999 - 2019 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.18 RSS-feed/RSS-feed reacties