Kan Bos nog dieper in de reet van Balkenende kruipen?

Stommeling Jones als kamerclown

“Kan Bos nog dieper in de reet van Balkenende kruipen”, vroeg iemand ons. Wij denken van niet. Hij zit er nu namelijk al zo diep in dat hij er al bijna bij de strot weer uitkomt. Maar hij is reuzeblij dat de ‘hobbel’ Irak genomen is zonder gezichtsverlies voor Balkenende. Vermoedelijk heeft Wouter Bos zijn lidmaatschapskaart van het CDA al in de zak, maar die heeft hij niet echt nodig, want volgende week wordt hij officieel benoemd tot erelid van die club.

9-02-2010 20.28 | Door: Stommeling Jones | Categorie: Bewindslieden, Irak

Reactieveld gesloten.


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.19 RSS-feed/RSS-feed reacties