Nieuwsbreker gaat Barracuda slopen

In ‘Nieuwsbreker Alex‘ zeiden wij onder andere:

Een godsdienstwaanzinnig aluhoedje dus, die Alex. Heel sneu. Volgens Barracuda was Alex in april 2012 “het pispaaltje van internet” en dat geloven wij best, […]

Vanochtend troffen wij in de spembak de volgende merkwaardige reactie aan, van iemand die zich nieuwsbreker Alex noemde:

Je gaat gewoon Turkenlul pijpen Captain iglo anders sla ik je verrot. Vieze kaasrukker.

Wij hebben geen idee of deze nieuwsbreker Alex dezelfde is als die van de webzijde, want een ipadres is gauw gespoefd, maar het bracht ons wel op de gedachte weer eens een kijkje te nemen bij Nieuwsbreker. Nieuwsbreker blijkt geestelijk nog niet geheel gezond, om het voorzichtig te zeggen. Sterker nog: volgens ons is hij geschifter dan ooit. De paranoïa viert hoogtij:

Mijn site is gehackt en ze zitten in mijn systeem. Sinds we de bewijzen voor Niburu/planeet X leverden word de site aangevallen en is er 1 persoon het systeem binnen gedrongen die niet te bannen is. Ik roep mijn admin Ultimate dan ook op alles van eigenwijzerik te verwijderen.

Heel sneu, zoiets, en daar komt dit dan overheen:

Nieuwsbreker gaat de identiteit bekend maken van Barracuda. De grootste trol met zijn team op het internet. Hun zijn al langer bezig hier op de site. Ik waarschuw jullie ik heb het bewijs en maak zijn identiteit bekend zodra er 1 trol van jullie team hier nog reageert. Ben van de Brink heeft nog een appeltje met hem te schillen.

Wij denken dat Barracuda nu tweehonderdzesenvijftig bruintinten schijt, maar niet heus, al was het maar omdat nieuwsbraker Alex wel vaker een zinloos grote mond heeft:

Die staatsdebielen bij Barracudablog vieren feest over 10 December en Micha Kat,ik beloof jullie ik gaat reclame voeren via radio en TV en zorg voor 200.000 bezoekers en blaas die hele supergetuige story de lucht in.Ik maak jullie kapot Barracuda.

Zou Barracuda nu de identiteit van nietsbraker Alex gaan verklappen?

18-08-2013 11.13 | Door: Cpt. Iglo | Categorie: Aluhoofddeksels, Godsdienstwaanzin, Personen, Webzijden

Reactieveld gesloten.


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.21 RSS-feed/RSS-feed reacties