Krek uitgedaagd

Krek is hier voor het laatst aan de orde geweest in ‘Krek is een waardeloze aandachtshoer‘, waarin wij onder andere zeiden:

Krek heeft nix te melden maar wil toch bezoekers naar zijn webzijde lokken. Dat kan, en zo zijn er meer. Alleen zeggen de meesten het niet zo vreselijk hardop als Krek, die hiermede aangeeft niet alleen een waardeloze aandachtshoer te zijn, maar ook niet te beseffen hoe belachelijk je jezelf daarmede maakt.

Omdat we in ‘Gregor Hakkenberg heeft een gaatje in zijn hoofd‘ en ‘Gregor Hakkenberg‘ al voldoende duidelijk gemaakt dachten te hebben hoe wij over deze geestelijk minvermogende denken, hebben wij onze kans schoon gezien hem sinds ons laatste stukje geheel te negeren.

Vandaag moeten we deze zelfbenoemde ‘hufterhunter’ echter wel even noemen, en dat is de schuld van Ruud Harmsen, die kennelijk nog niet weet hoe dom en geschift genoemde idioot is en in ‘Inconsequent‘ schrijft:

Dat is precies het punt. Waaruit blijkt of wordt aannemelijk dat Elma Drayer schreef wat ze schreef om een van de door Breedveld veronderstelde redenen? Citaat: “omdat wij [= Peter en Hassnae; RH] stelling nemen tegen racisten”, of recenter in Broeierigheid “vanwege hun MENING” of “om de vrijheid, in Nederland, een mening te hebben die afwijkt van die van de brullers, de bullebakken, het tuig, het schorem.”

Wie zulke dingen beweert, of wie degene steunt die ze beweert, moet ze hard kunnen maken. Aantonen dus. Kom maar op, Krek.

Aangezien Peter ‘bij mij is het pathologisch’ Breedveld en Hassnae ‘ik doe het voor mijn geloof’ Bouazza in hun eerste leugen bepaaldelijk niet gestikt zijn en deze beweringen niet hard te maken zijn, weten wij vrij zeker dat Krek het niet eens gaat proberen.

20-08-2013 13.07 | Door: Cpt. Iglo | Categorie: Loggers gelogd, Personen, Twitter

Er zijn 3 reacties op “Krek uitgedaagd”

 1. […] ‘Krek uitgedaagd‘ zeiden wij: “Aangezien Peter ‘bij mij is het pathologisch’ Breedveld en Hassnae […]

 2. Ruud Harmsen says:

  “Hassnae ‘ik doe het voor mijn geloof’ Bouazza”

  Als je hiermee verwijst naar het begrip http://en.wikipedia.org/wiki/Taqiyya, dan vind ik dat onjuist en onterecht. Ten eerste is taqiyya specifiek shiïetisch (Marokkanen zijn normaal soennitisch) en bovendien heeft het betrekking op zeer specifieke situaties die hier niet van toepassing zijn.

  Ten derde neem ik bij deze mensen gedrag waar (draaien om geen ongelijk te hoeven bekennen) dat ik ook zie bij heel veel andere mensen, van alle religies (of daarzonder) en etniciteiten. Het heeft daar dus niks mee te maken, wel met de menselijke natuur in het algemeen.

  * NOOT VAN UW CAPTAIN: Wij verwijzen niet naar genoemd begrip. EINDE NOOT *

 3. nieuwsbreker Alex says:

  Die Ruud Harmsen heeft het internet publiek gemartelt met zijn ellendelange teksten over taalfouten. – dit deel van de reactie geschrapt wegens irrelevant – Hij kreeg het voor elkaar om 10 plus 10 is 21 de ether in te slingeren. http://rudhar.com/economi/procent/101021nl.htm


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.22 RSS-feed/RSS-feed reacties