Nieuwsbreker trekt het niet meer

De gek van Nieuwsbreker trekt het niet meer. Wij kregen per RSS de volgende zinnen binnen:

Dit wordt te veel. Prive problemen waarin ik verstoten word door familie en als vuilnis word behandeld. Een website waar ik als klokkenluider fungeer, niets anders als klappen ontvang en het gewoon niet meer trek. Ziektes waardoor ik word aangevallen. En dat is nog maar het topje van de ijsberg. Ik ben het zat. Ik […]

Het doorklikken op de skakel leverde helaas een 404 op en wij concluderen dat de gek van Nieuwsbreker er na het innemen van zijn medicijnen, kan ook een borrel geweest zijn, anders over dacht en het stukje met de titel ‘Ik weet niet hoelang ik het nog volhou’ (Geplaatst op 23 augustus om  21.11 uur, volgens de feed) toch maar weer verwijderd heeft.

24-08-2013 17.07 | Door: Stommeling Jones | Categorie: Aluhoofddeksels, Loggers gelogd

Reactieveld gesloten.


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.21 RSS-feed/RSS-feed reacties