Wubbo Ockels zwamt een eind in de ruimte over kanker

Kankerkwakzalver David Servan-Schreiber overleed op 24 juli 2011 aan de gevolgen van een uitgezaaide, kwaadaardige hersentumor.

Dat is Wubbo Ockels niet van plan. Die wil de hele wereld laten zien dat zijn huidige leefstijl, met ook Oosterse invloeden, gaat zorgen voor genezing van zijn uitgezaaide, zeldzame nierkanker. Ben ik toch bang dat het een extra harde landing gaat worden, als Wubbo beseft dat sprookjes niet bestaan, en er óók voor kankerpatiënten geen lieverkoekjes worden gebakken.

Wat Ockels nu allemaal wil doen en/of laten, moet ie zelf weten, maar wat mij betreft in het vervolg liever in stilte/privé. Het lijkt me toch niet dat we kankerkwakzalverij normaal moeten gaan vinden, omdat een bekende Nederlander op zijn duim is gaan zuigen of wel soms?

Zie ‘Wubbo Ockels zwamt een eind in de ruimte over kanker‘.

19-09-2013 17.59 | Door: Stommeling Jones | Categorie: Losse skakels, Zweefkezerij

Reactieveld gesloten.


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.23 RSS-feed/RSS-feed reacties