AZ nu een belangrijke degradatiekandidaat

Met het ontslaan van trainer Gertjan Verbeek heeft AZ een belangrijke stap gezet in de richting van degradatie. Voor de fans van de andere degradatiekandidaten (Feyenoord, FC Utrecht, Go Ahead Eagles, NEC, ADO Den Haag, RKC, NAC, Cambuur, FC Groningen, Heracles, Roda JC, om er maar eens een paar te noemen) is dat natuurlijk goed nieuws. In onze ogen is AZ nu feitelijk degradatiekandidaat nummer één, maar dat waren ze zes jaar geleden ook en toen is het toch nog misgegaan.

Ook vijf jaar geleden waren wij optimistisch gestemd betreffende de degradatiekansen van AZ, maar ook toen hadden wij ongelijk.

Die Verbeek heeft het trouwens nog verrassend lang volgehouden bij AZ, want uw en onze captain en onze tekenaar zagen in november 2010 de bui al hangen en dachten van Verbeek hetzelfde. Des te grappiger is het natuurlijk dat Verbeek uiteindelijk onmiddellijk na een relatief spectaculaire overwinning op een kampioenskandidaat de laan uitgestuurd wordt en het ontslag voor hem als een donderslag bij heldere hemel schijnt te zijn gekomen.

In november 2010 kon je het ontslag van Verbeek al zien aankomen

In november 2010 kon je het ontslag van Verbeek al zien aankomen

 

Voor Verbeek kwam het ontslag uiteindelijk als een donderklap bij Gelderse hemel

Voor Verbeek kwam het ontslag uiteindelijk als een donderklap bij Gelderse hemel

 

Het ontslag sloeg in als de bliksem

Het ontslag sloeg in als de bliksem

30-09-2013 14.48 | Door: Stommeling Jones | Categorie: Tekeningen, Voetbal

Reactieveld gesloten.


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.23 RSS-feed/RSS-feed reacties