Nieuwsbreker in de problemen door Ben van den Brink

Nieuwsbreker denkt wel eens niet na voordat hij iets plaatst en als hij dan weer nuchter is, haalt hij het weer weg. Vandaag troffen wij sporen aan van ‘Die oorlog op mijn site en dreigementen moeten stoppen, anders sluiten ze de site‘, waarvan het begin als volgt luidde:

Ok luister. Stop die oorlog op mijn reactie forum aangaande de zaak van Ben van den Brink en ik wil ook geen dreigementen meer hebben anders sluiten ze deze site. Gaan jullie Patricia helpen die haar kind terug wil of Francis Capelle die wegrot in een caravan en niets meer heeft omdat hij als klokkenluider […]

Wij hebben geen flauw idee wie “ze” zijn, maar als u Nieuwsbreker wilt pesten, kunt u altijd even wat oorlog gaan maken op zijn “reactie forum aangaande de zaak van Ben van den Brink” (als u het kunt vinden). Kijken of Nieuwsbreker gelijk had.

TOEVOEGING: Misschien bedoelt hij met zijn “reactie forum aangaande de zaak van Ben van den Brink” het stukje ‘De zaak Ben van den Brink, het Artsen rapport‘. Misschien ook niet.

8-10-2013 12.43 | Door: De Grote Vrager | Categorie: Aluhoofddeksels, Webzijden

Er heeft iemand gereageerd op “Nieuwsbreker in de problemen door Ben van den Brink”

  1. […] De vorige keer dat Nieuwsbreker op deze webzijde ter sprake was, zei de Grote Vrager: […]


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.21 RSS-feed/RSS-feed reacties