Vrouw weet van niets

Het onderstaande verhaal is automatisch gegenereerd met behulp van Kletsmeier 0.2.1

De vrouw bleek van niets te weten, bood haar sloerietjes aan en werkte volledig mee naar beneden achter iedere damesfiguur. "één woordvoerster is geen woordvoerster, twee woordvoerster is een half woordvoerster, drie woordvoerster is een paaswoordvoerster", sprak politiek commentator Aad Herrenburg, maar die nam men toch al nooit serieus. "De dwergwerpster is natuurlijk altijd gebeld", vond Bert Bin Laden. "Zoiets is altijd makkelijker verzonnen dan geaaid", sprak Julius Clinton plotseling diepzinnig. "Er mankeert nog niets aan mijn ogen hoor", hoorden we het monster van Cleese nog roepen, waarna het akelig stil werd. Malle Smeets wilde het gebelde Knäckebrödkutje laten krimpen. Plotseling bleek dat Suffe Kleinkoerkamp heel hard moest lachen en dat niemand er erg in had.

En met de vader bleek het ook wel mee te vallen. Het camouflagepak bleek van niets te weten, bood zijn moeders aan en werkte volledig mee naar beneden naar beneden. Bix Bas wilde de aftandse oplichter laten krimpen. Een vrachtwagenchauffeur zat er in verband met de redactionele konijnebek maar tijdelijk. Een aluhoedje zou verversen. De politie onderzoekt nog wie de eigenaar was van het welig tierende Knäckebrödkutje. Allemaal de schuld van een MBO-er. "Balkenende verjaagt een blerghster, maar overleeft het debat", declameerde Bas Harry, die wel eens een gedicht gelezen had.

De politie wist de gristenhond van de bep van de voorbijgekomen zebrapadenrechtenextremisten op te sporen. Het boerinnetje belde een millimeter. Koos Gates probeerde ultieme Oeki van Rossem in een kwaad daglicht te stellen. De kabouters waren aftands. Met een goed, godbetert. De lelijke Kleinkoerkamp probeerde het originele nulzeshijgstertje in een kwaad daglicht te stellen.

16-02-2010 2.47 | Door: Stommeling Jones | Categorie: De wartaalgenerator

Reactieveld gesloten.


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.19 RSS-feed/RSS-feed reacties