Femke Halsema en de vriendin van Volkert van der G.

Wij denken dat Volkert van der G. best eens een gevaarlijke gek zou kunnen zijn, die ze eigenlijk TBS hadden moeten geven, of anderszins had moeten opbergen, maar dat hebben ze niet gedaan en nu komt hij in aanmerking voor proefverlof. Maar niet heus, want Fred ‘een gevaar voor de rechtspraak‘ Teeven heeft eigenmachtig besloten dat dat niet doorgaat, vanwege de verwachte onrust in de samenleving. Wij gaan ervan uit dat Fred ‘le rechtspraak, c’est moi’ Teeven zelf die onrust veroorzaakt heeft door het aanstaande proefverlof naar de pers te lekken, te meer daar Volkert’s vorige proefverlof probleemloos was verlopen, maar daar gaan we het nu even niet over hebben.

Wij gaan het ergens anders over hebben, en wel over de vriendin van Volkert van der G. Wij wisten niet dat hij nog een vriendin had, en misschien heeft hij die ook niet, maar uw en onze captain liet ons vanmiddag de volgende twiet zien:

@neemjemoeder Ze is onlangs nog gespot met een goede vriendin.

Dit lijkt volgens ons op Marry Mos, maar wij kennen Petra Lievense niet.

Dit lijkt volgens op ons Marry Mos, maar wij kennen Petra Lievense niet.

Dat was een antwoord op de vraag:

Hoe zou het eigenlijk gaan met Petra Lievense, de vriendin van Volkert?

Aangezien wij een van de twee personen op de foto meenden te herkennen als Femke Halsema, moest de andere dus wel die Petra Lievense zijn. Uw en onze captain, die weliswaar nog nooit van Petra Lievense gehoord had maar dacht Marry Mos, van GroenLinks in Utrecht, te herkennen, ging daar even achteraan. Van de zich noemende @MerlotVine kreeg hij alleen maar rare antwoorden.

Wel vond hij de vermoedelijke bron van de foto. Elders vond hij een lelijk stukje over Marry Mos, met een fotootje erbij.

Marry Mos, een naar persoon, maar niet de vriendin van Volkert van der G.

Marry Mos, een naar persoon, maar niet de vriendin van Volkert van der G.

Wij denken dat de vriendin van Femke Halsema op de eerste foto dezelfde persoon is als die op de foto van Marry Mos en anders lijken ze wel als twee druppels water op elkaar. Wij zijn reuze benieuwd of Femke Halsema, Marry Mos of Petra Lievense de extreemrechtse idioten van ‘Politiek Incorrect Blog’ gaat vragen die foto weg te halen, ongeacht wie er nou werkelijk opstaan. En we zijn ook benieuwd of er nog een extreemrechtse idioot is die nu, uitgaande van de gedachte “als A bevriend is met B en B bevriend is met C is C gelijk aan A” Femke Halsema gaat aanvallen.

16-10-2013 18.39 | Door: De Grote Vrager | Categorie: Juridisch, Twitter

Er zijn 5 reacties op “Femke Halsema en de vriendin van Volkert van der G.”

 1. Bart klein says:

  Hallo extreem linkse faalhazen. Dat artikel op politiek incorrect blog dateert uit 26 november 2012! En dan gaan jullie een jaae na dato de moraalridders spelen voor die heks femke? Beetje heel klein beetje lachwekkend.

 2. knutsel says:

  Een verzoekje. Zou u wellicht target=_blank” achter die skakels kunnen plakken? Leest wat makkelijker, kunnen we namelijk tegelijkertijd ook bij u blijven. Bij voorbaat dank.

 3. knutsel says:

  Correctie. Moet natuurlijk zijn target=”_blank” met twee dubbele aanhalingstekens.

 4. vanhetgoor says:

  De vriendin van Volkert werkte voor de dierenwijde, en op de site van de dierenwijde is haar foto destijds in aller ijl verwijderd. Wat tot resultaat heeft dat het eenvoudig na te zoeken is welke foto dat moet zijn, want in retreavel-system en in way-back-machine zijn er back-ups gemaakt. Door de backup van vóór de moord op Fortuyn te vergelijken met de backup van direct ná de moord op Fortuyn komt de juiste foto gewoon bovendrijven.

 5. Tjeempie says:

  Dit soort publicaties is levensgevaarlijk voor deze vrouw. Door deze demonisering maakt u zich medeplichtig aan geweld waartoe voldoende gekken in dit land in staat zijn.


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.21 RSS-feed/RSS-feed reacties